Serghei Mizil, dezvaluiri inedite despre dosarul Valiza

Serghei Mizil, prezent in platoul postului Romania Tv, a facut o noua serie de dezvaluiri inedite despre dosarul Valiza. Mizil a declarat ca inainte de a pleca sa-i premieze pe jucatorii de la U Cluj, Gigi Becali a fost la restaurantul sau.

Serghei Mizil a dezvaluit, in premiera, faptul ca valiza propriu-zisa, din dosarul Valiza a facut o escala si la resaurantul pe care acesta il detine in Capitala. Mizil a declarat, in exclusivitate, pentru sursa mentionata, ca Gigi Becali, Virgil Becali, el si MM Stoica au participat la o sedinta fulger la restaurantul sau.

Totodata, Serghei Mizil a mai precizat si faptul ca el si Mihai Stoica, managerul general al Stelei, i-ar fi spus lui Gigi Becali ca premierea jucatorilor clujeni nu este o varianta buna, insa latifundiarul din Pipera a fost, pana la urma, convins de alte persoane din anturajul sau sa incerce aceasta varianta.

“Cand a plecat Gigi, ca acum spun, cand a plecat Gigi cu banii (n.r. cei 1,7 milioane de euro), a plecat de la mine, intamplator. Eu am vazut si auzit discutia si ce a spus foarte multa lume ca nu e niciun fel de problema ce vrea sa faca el. A fost o discutie, pot sa spun acum, eram eu, era el, Virgil si MM. Eu cu MM am spus ca nu e bine, altii au zis ca e bine. Dar eu zic ca e o mare magarie ca, exact cum spune el, el nu facea parte din clubul Steaua”, a spus Serghei Mizil.

 Sursa foto: restograf.ro