Sergio ”Kun” Aguero se retrage din fotbal la 33 de ani

Sergio ”Kun” Aguero se va retrage din fotbal la numai 33 de ani. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Gerard Romero. Aguero a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă după ce a acuzat dureri în zona pieptului și unele probleme respiratorii în timpul primei reprize a meciului dintre Barcelona și Alaves care s-a disputat pe 30 octombrie.

Ulterior, medicii i-au transmis lui Kun Aguero că trebuie să stea nouă luni departe de terenul de fotbal. “Kun Aguero se retrage. Problemele cardiace îl forțează să renunțe la fotbal. Săptămâna următoare este programată o conferință de presă în care să își anunțe retragerea”, a scris Gerard Romero, pe Twitter.

“Dacă-mi vor spune că trebuie să mă opresc, o voi face, dar întâi trebuie să aștept rezultatele testelor. Voi continua procesul de recuperare, apoi vom vedea care e decizia optimă. Am fost în spital cinci zile, mi-au făcut analize, acum trebuie să am răbdare. Voi face, peste o săptămână, alte teste și vom vedea ce urmează”, declara, în urmă cu o săptămână, Sergio Aguero.

Sursa foto: sport.es