Sergiu Curcă s-a sinucis în prima zi a anului! Interpretul de muzică populară avea numai 22 de ani

Sergiu Curcă, un tânăr în vârstă de 22 de ani, interpret de muzică populară, s-a sinucis, în prima zi a anului. Tânărul a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din oraşul Lipova, judeţul Arad, scrie Mediafax.

Update: Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit luni după masa, în jurul orei 15:30, de către – se pare -, tatăl său, scrie specialarad.ro.

Conform primelor date, solistul de muzică populară s-ar fi spânzurat de mânerul ușii din camera sa cu un cordon provenit de la o haină. Potrivit informațiilor specialarad.ro, tânărul ar mai fi încercat, în trecut, să-și ia viața.

El a lăsat un bilet scris către cei apropiați în care i-ar fi îndemnat să-l conducă pe ultimul drum și să-l uite.

Știre inițială

Sergiu Curcă a fost găsit spânzurat luni după-amiază, în locuinţa sa din oraşul Lipova, judeţul Arad. “Tânărul s-a sinucis, nu există alte suspiciuni. Poliţiştii se află la faţa locului pentru a face cercetări”, arată reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliție Arad.

Sergiu Curcă, așa cum se descria el pe pagina sa de Facebook, era solist al Ansamblului Folcloric de Cântece și Dansuri Lipova și era foarte cunoscut în zonă, fiind fost elev al Liceului Athanasie Marienescu Lipova. Nu se știe care sunt motivele care l-au determinat pe tânăr să-și pună capăt zilelor.

Sursa foto: realitatea