Sergiu Diacomatu este noul presedinte al PNL Sector 1

Diacomatu este noul presedinte al PNL Sector 1

Mai multi membri ai PMP Sector 1 au decis, la inceputul acestei saptamani, sa treaca in PNL, in frunte cu Sergiu Diacomatu, care a fost numit in functia de presedinte al PNL Sector 1.

Anuntul privind numirea lui Diacomatu in fruntea filialei PNL Sector 1 a fost facut de vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu. Alaturi de Sergiu Diacomatu, mai multi membri ai PMP Sector 1 au lasat partidul lui Traian Basescu si s-au inscris in PNL.

Atanasiu a prezentat aceasta decizie drept o etapa in “recuperarea oamenilor de dreapta in cadrul procesului de unificare”, potrivit gandul. Pentru ca din PDL au aparut contestari ale acestui numiri, Atanasiu le-a amintit viitorilor parteneri ca si ei l-au adus pe Andrei Chiliman, cel care a plecat din PNL.

Citeste si: Cum explica Sergiu Diacomatu trecerea de la PMP la PNL

“Nu ne-am propus sa luam lideri ai PMP, cea mai inalta functie de conducere a fost de coordonator al campaniei electorale la Sectorul 1. Este un candidat performant si un bun organizator de campanie , o fi fost si finantator al PMP”, a spus Atanasiu.

La randul sau, Sergiu Diacomatu a scris pe pagina sa de Facebook ca nu poate fi acuzat de oportunism, deoarece a plecat tot in opozitie.

Citeste si: Proiect de STATUT PNL – PDL. Denumirea viitorului partid: PNL/PDL. Cele doua partide vor intra ca alianta in alegerile prezidentiale

“Am incheiat un capitol dupa ce am luptat pentru un partid nou la alegerile europarlamentare, obtinand cel mai bun scor din Romania. Am candidat in unul din cele mai grele fiefuri PSD din Romania, obtinand, de asemenea, aproape cel mai mare scor din tara la localele din 2012. Nu pot fi acuzat de oportunism; am plecat tot in opozitie, iar lupta imi va ramane la fel de draga intr-un proiect in care cred. Astazi incep un nou capitol ca presedinte PNL Sector 1. Multumesc noilor colegi pentru increderea acordata!”.