Serialul ”Dexter” revine cu un nou sezon! Cel mai îndrăgit criminal în serie se întoarce

Serialul ”Dexter”, cu Michael C. Hall în rolul principal, revine după 7 ani de pauză pe micile ecrane cu sezonul 9. Fanii celui mai îndrăgit criminal în serie / expert criminalist în cadrul Miami PD din istoria televiziunii de peste ocean sunt în extaz după anunțul oficial făcut de reprezentanții celor de la Showtime.

Noul sezon al serialului ”Dexter” va fi unul limitat și va avea doar zece episoade. Premiera sezonului cu numărul 9 va avea loc undeva în toamna anului viitor. „Dexter este un serial atât de special, atât pentru milioanele sale de fani, cât şi pentru Showtime, deoarece această producţie revoluţionară a ajutat reţeaua noastră de televiziune să devină extrem de cunoscută în urmă cu mulţi ani”, a declarat Gary Levine, preşedintele Showtime Entertainment, într-un comunicat, citat de USA Today.

„Ne-am gândit să reluăm acest personaj unic doar dacă am fi găsit o imagine creativă care să fie cu adevărat demnă de genialul serial original. Ei bine, sunt bucuros să vă spun că (producătorul executiv) Clyde Phillips şi Michael C. Hall au găsit-o”, a mai spus Gary Levine.

Primele 8 sezoane din serialul „Dexter” au fost difuzate până în 2013, serialul obţinând numeroase premii şi consolidând o preferinţă pentru antieroi ambigui din punct de vedere moral în televiziunea americană, la fel ca Tony Soprano din „The Sopranos” şi carismaticul Don Draper din „Mad Men”.

Dexter, numele personajului principal, a fost ales pentru că în limba latină înseamnă mâna dreaptă, având termenul antitetic de mâna stângă, fapt care reflectă partea întunecată care-l domină pe erou.

Sursa foto: billboard