“SERILE ELIAD”, un nou program cultural derulat de Primaria Sectorului 3

Bucurestenii sunt asteptati intre 8 si 30 noiembrie, in fiecare week-end, la “SERILE ELIAD”, un nou program cultural finantat de Primaria Sectorului 3, a anuntat Centrul Cultural Casa Artelor.

Programul include intalniri de exceptie cu muzica si poezia care vor avea loc in spatiul plin de istorie, eleganta si de rafinament al Salii Eliad din sediul Centrului Cultural Casa Artelor din bulevardul Mircea Voda nr. 5, sector 3.

Citeste si: Programul “BULEVARDUL ARTELOR – 555 de minute de cultura”, continua in acest weekend

Potrivit sursei citate, conceptul programului “SERILE ELIAD” este semnat de ALICE BARB si readuce in atentia publicului nume mari ale teatrului si jazz-ului din Romania, prin recitaluri de poezie, in interpretarea unica a actorilor MIRCEA ALBULESCU (8 noiembrie), ANCA SIGARTAU (15 noiembrie), DOREL VISAN acompaniat la flaut de celebru artist ION BOGDAN STEFANESCU (29 noiembrie).

In fiecare duminica, muzica de jazz va incalzi aceasta toamna rece prin recitaluri sustinute de Adrian Naidin (9 noiembrie), JazzApella (16 noiembrie), Mike Godoroja& Blue Spirit (22 noiembrie) Berti Barbera si Johnny Bica la pian (30 noiembrie).

Citeste si: Programul “PEPINIERA DE TALENTE”, la a treia editie

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile. Rezervari pot fi facute la numarul de telefon 021.321.58.17.

Sursa foto: algabeth.ro