SERILE MASTERATELOR, la SNSPA

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) organizeaza, in perioada 10-13 iunie, evenimentul „SERILE MASTERATELOR la SNSPA” care este destinat studentilor si absolventilor interesati sa-si continue studiile cu un program de masterat. 

La eveniment sunt asteptati toti cei care sunt interesati de o cariera diplomatica, in domeniul studiilor de securitate si diplomatiei, viitorii experti in gestionarea proiectelor cu finantare europeana sau in evaluarea de politici publice si a programelor europene, cei care doresc sa-si dezvolte competente si abilitati necesare unei pozitii de top management in sectorul public, profesionisti pregatiti sa isi asume sarcini de brand manageri sau interesati in dezvoltarea unei cariere in managementul resurselor umane, viitorii specialisti in comunicare si publicitate care doresc dezvoltarea unei cariere in mediul international sau cei interesati de construirea unei cariere academice si de cercetare.

Citeste si: ADMITERE 2014 – Incepe recrutarea la Academia de Politie Bucuresti, Scoala de Agenti de Politie Campina si Scoala de Agenti de Politie din Cluj-Napoca

In fiecare “SEARA A MASTERATELOR”, vor fi prezentate programele de masterat din cadrul SNSPA, oportunitatile profesionale pe care le ofera, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar reprezentantii facultatilor si departamentelor SNSPA vor raspunde la toate intrebarile venite din partea viitorilor candidati.

„SERILE MASTERATELOR la SNSPA” vor avea loc la sediul SNSPA din str. Povernei nr. 6, in sala 12. Astfel, pe 10 iunie, de la ora 18.00, este programata SEARA MASTERATELOR Facultatii de Administratie Publica si a masteratelor Facultatii de Stiinte Politice, pe 11 iunie, de la ora 18.00 – SEARA MASTERATELOR Facultatii de Comunicare si Relatii Publice si a Facultatii de Management, iar pe 13 iunie, de la ora 17.00 – SEARA MASTERATELOR Departamentului de Relatii Internationale si Integrare Europeana.

Citeste si: Zilele Portilor Deschise, la SNSPA

Potrivit reprezentantilor institutiei de invatamant superior, SNSPA are un portofoliu complex, format din 52 de programe de masterat, in domenii precum: științe politice, stiinte ale comunicarii, sociologie, stiinte administrative, relații internaționale. Programele de masterat sunt proiectate atat pentru aprofundarea cunostintelor, dar si in funcție de exigențele unui mediu socio-profesional dinamic, aflat intr-o perpetua schimbare.

Pentru anul universitar 2014-2015, la admiterea la masterat, SNSPA scoate la concurs 800 de locuri alocate de la buget.

Toti cei care doresc sa afle mai multe informatii legate de calendarul admiterii la masterat, preinscrierea online, tutoriate sau probele de concurs, pot accesa site-ul admitere.snspa.ro.

Sursa foto: onlinestudent.ro