Servicii funerare Craiova adaptate posibilităților financiare ale tuturor aparținătorilor

Timpul petrecut impreuna cu cei dragi zboara repede. Imi amintesc ce bine era, cand eram copii, parintii erau tineri si toate grijile erau pe umerii lor, iar sora mea si cu mine ne jucam si spuneam povesti.

Vine insa vremea cand familia se imparte, copiii merg la casele lor si parintii, obositi de munca si secatuiti de viata, mor. Este asa de dureros sa il conduci pe cel care ti-a dat viata si te-a ocrotit pe ultimul drum, dar nu se poate altfel! Nu ne putem sustrage de la suferinta, de la imbatranire si de la plecarea definitiva de pe acest pamant.

Pastram in suflet amintirile, dar si acestea ne dor, ne dor pana la sangerare, fiindca nu mai putem fi impreuna ca in timpul binecuvantat al copilariei. Cel care moare lasa in urma tot: gradina nelucrata, ganduri nerostite, fiindca nu a mai avut timp, indatorirea sacra a apartinatorilor sa aiba grija de organizarea inmormantarii, apoi de mormantul sau.

Ce pot face apartinatorii coplesiti de durere ca trupul neinsufletit sa fie pregatit atent, mormantul amenajat elegant, transportul asigurat si sicriul echipat cu tot ce este necesar? Sa apeleze la una dintre cele mai bune firme de servicii funerare Craiova si sa solicite ajutor in functie de bugetul de care dispune.

Uneori moartea vine pe nepregatite, fara sa stie ca sunt copii in scoli, iar pentru acestia se achita o chirie, ca ratele la casa si facturile se impun sa fie onorate, altfel cei ramasi in viata pot ajunge sub cerul liber. E dureros! Cel ce pleaca asteapta sa fie pregatita inmormantarea lui, iar cei care au ramas au sufletul sfasiat de pierderea celui drag si trebuie sa faca rost de banii necesari.

Presidentcraiova.ro s-a gandit la toate categoriile de apartinatori si a gasit o solutie pentru fiecare. Aceasta este una dintre cele doua vesti linistitoare si iti garanteaza faptul ca specialistii firmei prezentate mai sus te vor ajuta si daca ai bani putini pentru inmormantare.

Acest aspect il voi dezbate pe larg putin mai tarziu. O alta veste linistitoare este aceea ca firma are program non-stop si la orice ora din zi si din noapte apartinatorii gasesc sprijinul de care au nevoie. Moartea nu asteapta sa se faca dimineata. Uneori vine la ore tarzii, la ore inumane si ce faci atunci?

Pana dimineata este mult, ti se face frica si te temi ca trupul neinsufletit nu va mai putea fi ingrijit cum se cuvine. Firma Presidentcraiova.ro are program non-stop si echipa de serviciu va veni sa preia trupul drag, lipsit de viata.

Sunt profesionisti constiinciosi si totul va fi facut ca la carte. Nimic ce ar intina memoria decedatului nu se va petrece. Toaletarea va fi facuta cu maxima atentie si grija, cu cosmetice si produse de igiena speciale care combat mirosul mortii, chipului i se va reda prospetimea din timpul vietii, iar daca au fost chinuri groaznice, intiparite pe fata si ele vor fi alungate.

Dar sa dicutam si despre posibilitatile apartinatorilor! Uneori ele sunt limitate si conteaza si ultimul banut, alteori familia este instarita si doreste o inmormantare de lux pentru cel care a muncit o viata.

In sprijinul familiilor fara posibilitati financiare a fost gandit pachetul social. El se ridica la valoarea de 1390 de lei cu TVA cu tot si include serviciile de baza, adica: furnizarea sicriului echipat complet, asezarea decedatului in casa lui de veci, crucea inscriptionata si transportul funerar.

Pachetul funerar de 1790 de lei include: serviciile oferite pentru pachetul social, plus: 22 de batiste, prosoape, candela, iconita si aranjament funerar pentru sicriu.

Pachetul stardard se ridica la 2390 de lei si contine in plus fata de cele doua pachete: panza alba de 4 metri, panza neagra care se pune la usa casei si doliul de pus in piept celor care participa la inmormantare.

Pachetul de lux include cosmetizare completa si imbalsamare, toate aceste operatiuni fiind realizate de personal calificat. Machiajul realizat de profesionisti vor face lumea sa creada ca decedatul doarme si se poate trezi in orice moment.

Este indicat ca de toaletarea trupului neinsufletit sa se ocupe personal cu experienta, care are la dispozitie spatiu special amenajat si produsele si instrumentele necesare. Imbalsamarea este obligatorie, mai ales acum ca temperaturile au crescut. Evident ca si calitatea sicriului este premium, aranjamentul din flori naturale pentru sicriu deosebit de elegant si estompeaza putin durerea din sufletul familiei.

In cei 4890 de lei ai pachetului President se include si transportul tuturor participantilor la ceremonie la biserica. S-a dus vremea in care oamenii mergeau pe jos 3-4 kilometri in urma carutei, sa conduca decedatul pe ultimul drum si simplificarea efortului este benefica pentru toti. Familia indurerata simtea acest drum ca pe un calvar.

Exista si oferta de servicii funerare, prin care apartinatorii pot adauga la unul dintre pachetele alese:

-consultanta pentru obtinerea actelor;

-cosul pentru biserica;

-asigurarea manipularii sicriului;

-inchirierea unui capac frigorific;

-fotografii pe ceramica;

-sicriu adus din strainatate din lemn de mahon sau alta esenta lemnoasa scumpa;

-organizare parastase.

Iata cine iti intelege cineva durerea si te ajuta sa iti indeplinesti datoriile morale fata de cel ce pleaca dupa posibilitatile tale materiale!

Nu mai plange si fa tot ceea ce trebuie facut cu inima usoara, ca sufletul sau sa poata sa isi gaseasca linistea!

Si lui i-a fost greu ca a trebuit sa plece si s-a gandit la tot ce lasa in urma, dar nu a avut de ales.

Pastreaza in sufletul tau tot ce a fost frumos si lasa durerea sa curga lin departe, cat mai departe!