Servicii funerare Sector 3 aduc liniștea și mulțumirea aparținătorilor

Medicii depun eforturi uriase sa prelungeasca vietile oamenilor, apartinatorii ar da timp din vietile lor ca oamenii dragi sa nu moara, dar aceasta este legea firii: inca din prima sa zi de viata timpul individual din clepsidra se scurge.

In fata mortii unei persoane dragi si importante, apartinatorii raman inmarmuriti de durere. La inceput trec prin faza de negare. Li se pare ca sunt intr-un cosmar si spera sa se sfarseasca, iar lucrurile sa fie ca inainte, dar trupul lipsit de viata nu poate fi lasat acolo, pana se produce vindecarea ranilor si uitarea. El are nevoie de un apartinator lucid, dedicat si informat care sa solicite servicii funerare Sector 3 ca inmormantarea decenta facuta la timp sa aduca liniste si multumire tuturor.

Moartea este asemenea despartirii aceleia impuse care trebuie sa aiba loc si nu este nimanui de folos plansul in hohote. Cel ce pleaca trebuie lasat sa plece linistit. Nimeni sa nu se agate de gatul sau, fiindca ii va fi cu mult mai greu.

Familia indurerata ar putea spune ca din afara pare mult mai usor de suportat, dar in momentele acelea apasatoare vin si putere de sus, puterea cereasca si intelepciunea acceptarii. In cazul persoanelor care sunt chinuite de boala ani de zile, moartea reprezinta o eliberare din suferinta, de aceea, cand trupul le ramane inert dupa atata zbucium, pe chipul lor se intipareste linistea suprema. Parca zambesc in sicriu…

In prezent, sarcina apartinatorilor s-a simplificat enorm prin activitatea firmelor de pompe funebre care au capatat experienta si si-au diversificat continuu serviciile, fiind capabile sa organizeze atat ceremonii simple, cat si inmormantari opulente cu sicrie care valoreaza peste 6000-7000 de lei.

Un apartinator din sectorul 3 stie ca va gasi in specialistii firmei Funerare.ro aliati de nadejde in organizarea ceremoniei de inmormantare  a celui drag.

Solicitarea unui pachet funerar complet nu inseamna delasare din partea familiei, fiindca ea va suporta costurile serviciilor, ci mai mult timp petrecut alaturi de cel drag si  pregatire fizica si emotionala pentru despartirea finala.

Este ca si cum persoanele care raman si il conduc pe cel drag la aeroport sau pe peron isi rezerva timp sa fie singure  in casa lor si sa planga suficient, astfel incat in ziua cea mare sa isi poata stapani durerea cu maxima decenta.

O alta explicatie venita in sprijinul solicitarii pachetelor funerare complete este ca oricat ar fi omul de curajos, de invatat si de priceput, moartea celui drag ii asaza sufletul in genunchi si cea mai buna alegere este sa incredinteze specialistilor organizarea ceremoniei de adio.

Exista pachete funerare economice ale caror costuri se situeaza sub valoarea ajutorului de inmormantare si pachete funerare mai scumpe care isi justifica pretul prin calitatea sicriului, prin asigurarea produselor necesare inmormantarii traditionale si prin includerea unei coroane din flori naturale, a unui aranjament pentru sicriu si a icoanei, a crucii din ceara si a toiagului.

Trebuie stiut faptul ca si cele mai simple si ieftine pachete funerare acopera etapele de baza ale organizarii care sunt:

  1. Preluarea decedatului si eliberarea certificatului de deces;
  2. Pregatirea trupului neinsufletit care include pe langa toaletare, imbalsamarea, imbracarea si asezarea in sicriu;
  3. Manipularea sicriului de cate ori este nevoie;
  4. Transportul funerar autorizat de la sala de pregatire la capela si de la capela la cimitir;
  5. Asigurarea unui loc in frigiderul funerar timp de 24 de ore, daca acest lucru se impune;
  6. Modelul de sicriu inclus in pachetul ales. Sicriul este complet echipat si este livrat la pachet cu crucea inscriptionata, cu capacul capitonat, perna si lenjeriile necesare.

Este posibil insa ca moartea sa fi sosit inopinat (Apartinatorii care au persoane grav bolnave in familie sau in varsta se gandesc si se pregatesc pentru moartea lor) si familia sa nu detina un loc de veci. In cazul acesta, apartinatorul poate analiza pachetul care include oferirea unui loc de veci.

Apartinatorii pot solicita si servicii partiale sau produse din magazinul firmei. Se pot cumpara sicrie si coroane separat si urmatoarele servicii:

-catering/livrare produse alimentare intr-o anumita locatie;

-cosmetica funerara pentru infrumusetarea chipului;

-pastrarea in camera frigorifica timp de 24 de ore;

-constatarea decesului, sa nu mai mearga apartinatorul la medicul de familie si sa se intarzie imbalsamarea;

-toaletare si imbracare decedat;

-imbalsamare decedat;

-tanatopraxie,

-transport funerar local.

Este mult mai avantajos sa se solicite un pachet complet de servicii funerare decat sa se plateasca pentru patru-cinci servicii pentru ca in cazul solicitarii unui pachet, costurile totale sunt mult mai mici.

Vizitatorii site-ului firmei de pompe funebre sunt informati atat cu privire la fiecare serviciu in parte (cum decurge, ce implica fiecare etapa), cat si in ceea ce priveste preturile.

De asemenea, pe site exista si poze care ilustreaza serviciile, produsele, flota funerara a firmei care asigura transportul funerar.

Pretul unui transport funerar local este de 500 de lei, dar vestea buna consta in disponibilitatea masinilor funerare conduse de soferi profesionisti, fara incidente in trafic, care au un comportament exemplar.

In prezent, toate coroanele funerare sunt la reducere cu cel putin 50 de lei. In concluzie, apartinatorul poate face calcule, se poate orienta in functie de traditii si de asteptarile sale legate de inmormantare, fiind liber sa aleaga pachetul funerar dorit sau sa configureze/personalizeze el un pachet funerar.

Apeland la specialistii care de 15 ani fac acest lucru fara greseala va fi mult mai linistit si mai multumit sufleteste.

Nimic nu aduce mai multa liniste in suflet ca sentimentul datoriei implinite fata de cineva drag!