Servicii integrate de sprijin pentru victimele VIOLENTEI IN FAMILIE si persoanele cu DIZABILITATI, in Sector 6

Fundatia „Pretuieste Viata”, alaturi de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti, Fundatia Estuar si Asociatia Telefonul Copilului, organizeaza vineri, de la ora 10,00, o conferinta de presa prilejuita de lansarea oficiala a proiectului „Servicii integrate de sprijin pentru victimele VIOLENTEI IN FAMILIE si persoanelor cu DIZABILITATI”, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Proiectul este co-finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Conferinta va avea loc la Primaria Sectorului 6, in Sala de Consiliu. La eveniment vor participa experti ai Fundatiei „Pretuieste Viata” si ai partenerilor nationali. De asemenea, sunt invitati sa participe si reprezentanti ai finantatorului, beneficiari si sustinatori.

Citeste si: Un numar de 900 de femei vor primi instruire pentru un acces MAI USOR la piata muncii

“Indiferent ca vorbim despre femei de afaceri, in adevaratul sens al cuvantului, ori de femei pentru care profesia e mai mult o necesitate decat o implinire personala, in ambele «tabere» creste intruna numarul de divorturi, presa vorbeste zilnic de sotii care cad in depresie si iau decizii gresite din pricina necazurilor carora nu le mai pot face fata fara un sprijin moral, femei care nu gasesc solutii pentru iesirea din impas, fie pentru cate vorba de probleme legate de sanatatea lor sau a copilului lor, de visele lor mereu ramase in plan secund, fie pentru ca nu sunt ascultate si intelese… Sute de povesti de acest fel au ajuns la mine, mai cu seama dupa ce eu insami am devenit mama. Atat de diverse si, totusi, atat de aproape unele de altele.  Asa ca am hotarat sa pornesc pe un drum care ar putea schimba ceva in bine. Fundatia mea nu se numeste intamplator «Pretuieste Viata». E visul meu de a sprijini fiecare romanca sa traiasca o viata demna, de calitate, sa indrazneasca sa isi cunoasca drepturile, pentru a sti pe ce cale poate, totusi, sa mearga chiar si atunci cand totul pare fara speranta”, afirma Andreea-Violeta Ozturk, manager de proiect la Fundatia „Pretuieşte Viata”.

Citeste si: O noua sansa de INCLUZIUNE pe piata muncii pentru PERSOANELE VULNERABILE din trei regiuni ale tarii