Servicii sociale moderne in cadrul Centrului Social Multifunctional PINOCHIO din SECTORUL 6

Centrul Social Multifunctional ”PINOCHIO”, situat in cartierul Drumul Taberei, isi deschide portile in fiecare zi de luni pana vineri, pentru cei 200 de prichindei cu varste cuprinse intre unu si patru ani.

Prin intermediul povestilor, activitatile derulate la ”PINOCHIO” urmaresc in primul rand,  stimularea deprinderilor de viata independenta prin comunicare si relationare, iar prin asumarea rolului de membru al unui grup, copiii invata sa se adapteze mediului in care traiesc in vederea dezvoltarii.

CITESTE SI: CENTRUL DE EXCELENTA “NEGHINITA” – SERVICII DE INGRIJIRE SI EDUCATIE PENTRU MICUTII DIN SECTORUL 6

Venit in intampinarea parintilor pentru a-si putea continua activitatea, dar si a celor mici pentru a-si face noi prietenii, Centrul Social Multifunctional ”PINOCHIO”, ofera o gama variata de servicii ce au ca scop stimularea cognitiva, dezvoltarea fizica, sanatatea, dezvoltarea limbajului si a comunicarii si dezvoltarea socio-emotionala a copiilor.

“Educatia timpurie este esentiala pentru o viata de succces a viitorului adult. Prin valorificarea jocului, ca modalitate de abordare integrata a educatiei, vom contribui la dezvoltarea copiilor”, a declarat RARES MANESCU, PRIMARUL SECTORULUI 6.

Sursa foto: primarie6