SERVICII SOCIALE MODERNE pentru copiii prescolari si familiile acestora, in Sectorul 6

Sala Modigliani a Hotelului Intercontinental va gazdui joi, incepand cu ora 10.30, conferinta din cadrul proiectului “Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea Centrului Social Multifunctional Harap-Alb”, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Organizat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, in calitate de beneficiar, evenimentul marcheaza finalizarea proiectului implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Programul Operational Regional 2007–2013 – Regio.

Citeste si: Cursuri de FORMARE PROFESIONALA absolvite de 39 de persoane din grupurile vulnerabile

In urma implementarii proiectului, un numar de 290 copii cu varste intre trei luni si patru ani, din Sectorul 6, vor avea sansa la educatie si vor beneficia de un loc in Centrul Social Multifunctional Harap-Alb. Se estimeaza ca 6.000 de persoane adulte vor primi servicii de consiliere si reintegrare sociala oferite in cadrul centrului. De asemenea, proiectul prevede ca 1.920 parinti vor beneficia de terapie de grup si cursuri gratuite. Valoarea totala a proiectului este de 3.997.361,96 lei.

Citeste si: CASA DE TIP FAMILIAL, pentru copiii din Centrul “Sfantul Andrei”

 La eveniment sunt asteptati reprezentanti ai administratiei publice locale a Sectorului 6, profesionisti din domeniul social si personalitati publice.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6