Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov: 900 de apeluri in ultimele 18 ore, jumatate urgente

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a primit in ultimele 18 ore, de la declansarea ninsorii, peste 900 de apeluri, dintre care mai bine de jumatate au fost urgente. Dintre acestea, 28 de apeluri au fost pentru fracturi si entrose cauzate de ghetusul de pe strazi, a declarat, sambata, managerul institutiei, Alis Grasu, pentru Mediafax.

Alis Grasu a precizat ca din totalul de 912 apeluri in 18 ore, 463 au fost urgente, iar dintre acestea 11 au fost accidente auto provocate de ghetus, 16 traumatisme, iar 25 lipotimii. Pe de alta parte, 13 persoane au fost duse in adaposturile sociale ale Primariei Capitalei.

18 de judete si Municipiul Bucuresti se afla sambata dimineata sub cod portocaliu de ninsori si viscol, iar alte 7 judete sunt sub cod galben.

In Capitala, ninge abundent si vantul bate cu peste 60 de km/h. Pe foarte multe trotuare si artere autoritatile nu au folosit material antiderapant. Primaria Capitalei si primariile de sector au anuntant ca utilajele de dezapezire sunt pregatite, la fel si 20 de tone de sare si nisip.

Sursa foto: realitatea.net