SESIUNE EXTRAORDINARA a concursului de REZIDENTIAT

Ministerul Sanatatii organizeaza, duminica, o SESIUNE EXTRAORDINARA a concursului de REZIDENTIAT, au anuntat reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, la solicitarea tinerilor medici, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a aprobat in luna mai a acestui an organizarea unei SESIUNI EXTRAORDINARE a concursului de REZIDENTIAT pentru locurile si posturile ramase libere la domeniul medicina, in urma examenului din 17 noiembrie 2013

“Am aprobat aceasta noua SESIUNE cu dorinta de a veni in sprijinul tinerilor medici si pentru a le acorda o sansa in plus sa profeseze in sistemul sanitar românesc”, a declarat Banicioiu.

Citeste si: Sesiune extraordinara a concursului de REZIDENTIAT, in luna iunie

Concursul se va desfasura numai in Centrul Universitar Cluj Napoca si va incepe la ora 10.00. In aceasta SESIUNE au fost scoase la concurs un numar de 432 locuri si posturi. Concursul din iunie se desfasoara in aceleasi conditii de organizare si cu aceeasi tematica ca in cazul concursului general din toamna anului trecut.

Citeste si: Medicii rezidenti ies in strada sa isi ceara drepturile

Informatii si detalii suplimentare vor fi publicate pe site-ul Ministerului Sanatatii www.ms.ro si in publicatia de specialitate Viata Medicala.

Sursa foto: realitatea.net