Cand se intorc PARLAMENTARII la munca pentru SESIUNEA DE TOAMNA

SENATORII SI DEPUTATII se reunesc pe 1 septembrie in cea de a doua SESIUNE ORDINARA din acest an. Presedintele Senatului a convocat BIROUL PERMANENT marti, la ora 14:00, iar grupurile parlamentare se vor intruni de la ora 15:00, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, marti, incepand cu ora 16:00, este programata prima sedinta de plen a sesiunii ordinare de toamna a Camerei Superioare a Parlamentului.

“In temeiul prevederilor articolului 66 alineatele (1) si (3) din Constitutia Romaniei, republicata, precum si ale articolului 80 din Regulamentul Senatului, cu modificarile si completarile ulterioare, se convoaca Senatul Romaniei in a doua sesiune ordinara a anului 2015, in ziua de marti, 1 septembrie”, se arata in comunicat.

CITESTE SI: ACORD PENTRU CODUL FISCAL. REACTIILE LUI GABRIEL OPREA SI LIVIU DRAGNEA. UPDATE

Si la Camera Deputatilor incepe sesiunea ordinara. ”In temeiul dispozitiilor art. 66 alin. (1) si (3) din Constitutia Romaniei, republicata, Camera Deputatilor este convocata in cea de-a doua sesiune ordinara a anului 2015 in ziua de marti, 1 septembrie 2015, ora 16,00”, potrivit unei decizii a acestui for legislativ.

Sursa foto: Realitatea