KLAUS IOHANNIS, catre SEVIL SHHAIDEH la depunerea JURAMANTULUI pentru portofoliul de la MDRAP: Preluati un MINISTER GREU

Noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice va fi SEVIL SHHAIDEH, fina controversatului lider social democrat NICUSOR CONSTANTINESCU si mana dreapta a lui LIVIU DRAGNEA.

UPDATE 17.05: SEVIL SHHAIDEH a depus miercuri, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in fata presedintelui KLAUS IOHANNIS.

La ceremonia de depunere a juramantului de investitura au participat premierul VICTOR PONTA, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, CALIN POPESCU TARICEANU si VALERIU ZGONEA, membri ai Guvernului si consilieri prezidentiali.

UPDATE 17.00: SEVIL SHHAIDEH depune JURAMANTUL pentru functia de MINISTRU AL DEZVOLTARII, in cadrul unei ceremonii care are loc la Palatul Cotroceni.

UPDATE 16.37: Presedintele KLAUS IOHANNIS a semnat, miercuri, decretul referior la numirea lui SEVIL SHHAIDEH in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, urmand ca aceasta sa depuna juramantul de investitura la ora 17.00 la Palatul Cotroceni, se arata intr-un comunicat de presa remis de Administratia Prezidentiala.

Totodata, KLAUS IOHANNIS a luat act si de demisia lui LIVIU DRAGNEA si a constatat incetarea functiei de membru al Guvernului.

UPDATE 12.07: Presedintele KLAUS IOHANNIS a SEMNAT miercuri decretul privind numirea lui SEVIL SHHAIDEH in functia de ministru al Dezvoltarii, urmand ca aceasta sa depuna juramantul de investitura la ora 17.00 la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse ocificiale citate de Agerpres.

SEVIL SHHAIDEH a ocupat pana in prezent pozitia de secretar de stat in acelasi minister.

CITESTE SI: SEVIL SHHAIDEH, nominalizarea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii. UPDATE 

SEVIL SHHAIDEH  va depune juramantul de la ceremonia de investitura, la PALATUL COTROCENI, dupa ora 16.00. Premierul VICTOR PONTA a discutat marti cu presedintele KLAUS IOHANNIS despre aceasta nominalizare.

Portofoliul Dezvoltarii este vacant dupa demisia de vineri a lui LIVIU DRAGNEA. Presedintele executiv al PSD a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul REFERENDUMUL.

Sursa foto: ziua de constanta