SEX ANAL: 7 sfaturi pentru o partida fara dureri

Cand esti intr-o relatie stabila e posibil sa ajungi in punctul in care sa-ti doresti sa incerci si…altceva.

Daca esti pe punctul de a spune da la o partida de sex anal, atunci aceste sfaturi te vor ajuta cu siguranta.

1. Uita de FRICA

Daca stai incordata nu vei avea nicio sansa sa faci sex anal. Atunci cand simti frica anusul se strange si e imposibil sa nu simti durere daca fortezi nota cand nu e cazul.

2. PRELUDIU mult si un pahar de vin

Daca e nevoie de 40 de minute de preludiu nu e nicio problema. Pentru a scapa de “stres”, bea un pahar de vin rosu inainte, sigur o sa te simti mai relaxata. Incepe oricum partida cu sex normal, eventual poti avea si orgasm, astfel te vei relaxa cu totul, apoi incearca penetrarea cu pricina.

Citeste si: TOP 5 POZITII SEXUALE pe care orice barbat ar trebui sa le stie

3. Ajuta-l tu

Incearca sa nu introduci penisul cand este erect in totalitate. Lasa erectie sa “dispara” usor si apoi introdu tu penisul usor cu mana, vei sti exact cand simti durere si cum sa o eviti.

4. Foloseste lubrifiant

Foloseste mult lubrifiant. Penisul trebuie sa alunece usor si sa intre in erectie in totalitate dupa ce a ajuns inauntru. Spune-i sa se miste foarte incet la inceput pana muschii isi dau putin drumul.

5. Foloseste jucarii sexuale

Exista asa numitele dopuri anale pe care le poti introduce in anus ca acesta sa se obisnuiasca cu ideea de sex anal. Te va ajuta mult si te va relaxa.

Citeste si: Secretele ORGASMULUI: 20 de lucruri pe care ar trebui sa le stii

6. Penetrarea trebuie facuta cu rabdare

Multa rabdare, asta inseamna sexul anal. Daca ai ales ca vrei sa faci, trebuie sa stii ca nu e ceva imposibil si nici dureros. Trebuie doar sa ai multa rabdare si sa nu fii incordata.

7. NU uita de prezervativ

In niciun caz nu trebuie sa uiti de prezervativ. Locul in care iubitul tau doreste sa intre nu e tocmai unul igienic. Cel mai bine este sa foloseasca prezervativ si tu sa mananci ceva usor sau sa te asiguri ca ai fost la baie inainte. Varianta perfecta este sa faci o clisma – pompitele se pot gasi la oricare din farmacii.