SEX: CEI MAI BINE DOTATI BARBATI FAIMOSI

Odata ajunsi in fata camerelor de luat vederi, in atentia publicului, cu greu mai reusesc sa nu ajunga in gura presei sau sa nu se afle anumite detalii personale despre ei. Cum ar fi marimea “pachetului” din pantaloni. Uite care sunt cei mai dotati barbati faimosi:

Michael Fassbender

Actorul, care a avut o scena in pielea goala in filmul Shame, in mod evident nu are probleme cu stima de sine. Dupa cum a glumit si George Clooney la un moment dat, despre Michael: “Ar putea juca golf linistit, cu mainile la spate”. Mama natura a fost teribil de darnica cu Fassbender si femeile pica in bratele sale de cand se cunoaste acest detaliu deloc mic.

Steve McQueen
Actorul a incetat din viata acum ceva vreme, insa faima sa a ramas printre actorii de la Hollywood. Penisul sau pare sa fi fost atat de mare, incat parea sa fie cat “doua cutii de bere, puse una peste cealalta”.

Daniel Craig
Ultimul agent 007 are cu ce sa se laude – si nu este vorba numai de roluri in filme de foarte mare succes. Potrivit unei foste colege de platou, alaturi de care a jucat in Casino Royale, se pare ca “barbatia sa este mandria sa si este imensa”.

David Beckham
Chiar sotia sa, Victoria, i-a laudat dimensiunile impresionante: “Ceea ce vedeti in reclamele H&M este cu totul al lui, real si autentic”. si fotbalistul a fost intrebat in urma cu mai multa vreme, daca are nevoie sa-si “umple” chilotii atunci cand pozeaza doar in lenjerie intima si el a spus atunci ca a fost sfatuit sa nu faca asta, pentru ca nu are nevoie.

Colin Farrell
Si el a fost nevoit sa joace o scena nud in 2004, in pelicula A Home at the End of the World, insa aceasta a fost taiata la montaj, producatorii motivand ca era un pic cam prea incitanta pentru femei.

Ewan McGregor
El n-a fost niciodata un barbat timid si nici nu s-a sfiit cand a fost vorba sa joace in pielea goala – doar are cu ce sa se dea mare. Chiar daca a jucat in mai multe scene nud de-a lungul timpului, actorul s-a gandit ca acum, ca a mai imbatranit un pic, sa se protejeze mai mult si sa nu mai apara gol-pusca in alte filme.

 

Sursa www.unica.ro