SEX: DE CE SE TEM BARBATII IN DORMITOR

Barbatii mereu par mai cool si increzatori in propriile puteri cand vine vorba de sex, dar lucrurile nu stau intotdeauna chiar asa. Asa cum si noi avem temerile noastre – sunt prea grasa, prea slaba, am sanii prea mici, nu m-am epilat bine etc. – asa si lor li se intampla sa le vina astfel de ganduri.

Am intrebat cativa barbati, iar unii dintre ei au recunoscut de ce anume se tem in dormitor. Iata ce ne-au spus:

“Nu e destul de mare” – Andrei, 27 de ani
Aceasta este o frica des-intalnita in randul sexului tare. Se uita destul de mult la filmele porno, in care actorii sunt destul de dotati, iar asta ii poate frustra un pic.

CITESTE SI: ZODII CARE AU GHINION IN DRAGOSTE ANUL ACESTA

“Nu o satisfac sau nu ii place sa faca sex cu mine” – Mihai, 30 de ani
Am auzit toate povesti – sau poate unele dintre noi le-am trait – in care el era foarte prost la pat. Ei bine, cei mai multi dintre ei se tem ca nu se pot ridica la asteptarile partenerelor. De asemenea, multi dintre prefera sa isi satisfaca partenerele primele, lasand placerea proprie pe ultimul loc, insa cand ele nu mai ajung la orgasm, acest lucru este inca un stres pentru ei.

CITESTE SI: CARE ITI ESTE ZODIA OPUSA IN DRAGOSTE

Ma tem ca nu reusesc sa-mi mentin erectia” – Razvan, 33 de ani
Lucrurile acestea se intampla si nu este cazul sa le punem la indoiala atractia pe care o simt pt noi. Sunt destul de multe motive pentru care un barbat isi poate pierde erectia in timp ce face sex. De exemplu stresul, oboseala, gandul ca nu este destul de bun sau destul de mare, depresia, consumul de alcool si multe altele. “As prefera sa nu ma intrebe intruna ce am sau daca am ceva cand se intampla asta“, mai spune Razvan.

Sursa Unica