Sex de dragul sexului: reguli pentru femei!

Daca tocmai ai iesit dintr-o relatie de lunga durata si n-ai chef de alta, n-ai timp din cauza carierei sau pur si simplu ai intalnit pe cineva care-ti incinge partea inferioara a corpului, dar te lasa rece in partea superioara, o relatie pur sexuala poate fi exact ce ti-ar recomanda un terapeut.

Barbatii fac asta de cand se stiu! Si multe fete cu un libido aprins si o atitudine sanatoasa fata de dragoste sunt in stare azi sa separe sexul de iubire.

CITESTE SI: Asasinii pasiunii. Sau cum sa scapi de sabotorii sexului!

Daca asa simti, da-i drumul! Insa fii atenta nu numai la sanatatea sexuala si siguranta personala, dar si la integritatea emotionala. Faptul ca nu v-ati facut nici un fel de promisiuni de monogamie nu inseamna ca trebuie sa va comportati urat unul cu celalalt.

Daca ai de gand sa te arunci intr-o astfel de relatie, iata cateva reguli pe care sa le urmezi:

Nu te simti vinovata. Daca te incearca fie si cea mai mica urma de vinovatie, atunci legaturile exclusiv sexuale nu sunt pentru tine. Cei care au relatii strict sexuale se exploreaza unul pe celalalt, ceea ce este in regula, atata timp cat asta isi doresc.
Fa-o din motive intemeiate. Sexul de dragul sexului te poate face sa te simti sexy, dorita, dar nu speciala si iubita. Daca faci asta numai pentru imbratisarea de la sfarsit, nu te mai pacali. Relatiile voluptoase au ca scop pura placere. Asadar, nu te culca cu cineva in speranta ca se va indragosti, sau invers.
Lasa inhibitiile. Multe femei descopera ca sunt mult mai putin inhibate cu un barbat de care nu le pasa. In fond, ce conteaza daca el isi inchipuie ca esti grasa sau ca ai gusturi ciudate?
Fiti cinstiti unul cu celalalt. Spune-i de la inceput ca vrei sex, nu o relatie complicata. Daca simti ca te indragostesti, spune-i-o! Poate ca simte si el acelasi lucru. Daca nu, nu mai iesi cu el – poti gasi altul in 3 minute. Oricat de minunat ar fi sexul, nu merita sa-ti franga inima.
Fiti draguti unul cu celalalt. Are un corp care-ti ridica libidoul numai cand il privesti? Spune-i-o. Complimentele nu te angajeaza cu nimic.
Alege-ti partenerul cu grija. Daca ai chef de sex si nu gasesti pe nimeni potrivit, mai bine renunta. Alege doar oameni care iti plac si care te fac sa ai o parere buna despre tine. Sotii si prietenii altora sunt tabu. Si nici prietenii prietenilor nu sunt cei mai indicati. Doar daca nu te deranjeaza barfa.
 
CITESTE SI: 3 moduri unice prin care iti stimulezi libidoul

Femeile nu trebuie sa se puna in situatii riscante. Fii extrem de atenta si asculta-ti instinctul! Daca ti se pare ceva in neregula, n-o face. Mai bine il duci la tine (daca ai o colega de apartament in camera de-alaturi) decat sa mergi la el. Daca l-ai vazut de cateva ori si ai incredere sa mergi la el acasa, lasa totusi adresa si numarul lui de telefon cuiva de incredere.

 Sursa:csid