SEX IN ROMANIA. Au BARBATII motive sa se foloseasca de VIDEOCHAT? Sau este o PROSTIE

Videochatul este de departe una dintre cele mai blamate activitati din Romania. Dar este oare videochatul blamat pe buna dreptate sau cadem prada propriei mentalitati plina de prejudecati? Haideti sa analizam impreuna nisa aceasta a videochatului si sa vedem daca un barbat, un gentleman, are motive sa foloseasca asa ceva sau nu…

Ce este videochatul si ce utilitate poate aduce pentru un barbat?

Videochatul are radacini europene, occidentale. In Romania este doar la inceput si evolueaza destul de lent din cauza mentalitatilor conflictuale si inapoiate. Romanii sunt genul de oameni care nu vor noul, dar nici nu se intereseaza despre el. Il resping din start, insa apoi se bat cu pumnii in piept ca vor in occident. Ei bine, videochatul exista in tarile puternic dezvoltate precum Germania sau Olanda de mai bine de 15 ani. De ce exista? Pentru ca este util…

Videochatul nu este bordel, acolo nu se intampla lucruri pe care si le imagineaza unii. Videochatul este o simpla distractie de care se pot bucura DOAR barbatii maturi, care pot realiza utilitatea acestei distractii. Din pacate traim intr-o lume din ce in ce mai stresanta si relaxarea nu-si mai gaseste locul in vietile noastre. Videochatul poate fi o adevarata oaza de relaxare mai ales pentru barbatii singuri.

Daca pentru unii sa vezi pe un monitor o femeie foarte frumoasa care se dezbraca este considerata o prostie, inseamna ca au mentalitate de roman tipic. Vesticii se bucura cat pot de mult de chestia asta cu videochatul si se regasesc in aceasta activitate pentru ca este ieftina si nu presupune contact sexual. Ar fi culmea sa faci sex cu un monitor, nu? Videochatul este foarte util pentru barbatii singuri si nu numai, pentru cei care doresc sa se bucure de compania lasciva a unei tinere pline de viata.

Da, videochatul inseamna femei dezbracate pentru care platesti. Si ce? Cat oare o sa ne mai ascundem in spatele unor prejudecati? Cat oare vom tine societatea asta in loc cu o gandire atat de primitiva? E ok sa gandesti dar argumentat si in cunostinta de cauza. Haideti sa trecem in revista 4 categorii de barbati pentru care un studio de videochat din Bucuresti este FOARTE util, fara sa ne ferim de nimeni si de nimic…

4 categorii de barbati pentru care videochatul este foarte util

Barbatul singur – e destul de dificil pentru un barbat singur sa stea fara sa interactioneze intr-un mod ceva mai intens cu persoanele de sex opus. Videochatul este solutia perfecta, nu presupune nici un fel de obligatie.

Barbatul divortat – cred ca este una dintre metodele cu ajutorul carora unii barbati pot face divortul un eveniment ceva mai suportabil. Videochatul poate insufla ideea ca viata nu incepe si nu se termina cu o singura femeie.

Barbatul departe de casa – in momentul in care esti departe de casa, pe vapor sau delegatii de-astea ce presupun un fel de deportare pentru vreo cateva luni, poti gasi in videochat un adevarat folos. Nu inseli pe nimeni, eliberezi hormonii si nu uiti cum arata o femeie.

Barbatul cu zeci de ani de casatorie – poate ca dupa 20 de ani de casnicie, intervine monotonia indiferent cat de bine poate sa arate femeia de langa. Videochatul este o solutie destul de buna pentru barbatii care sunt fideli dar vor si altceva.

Dupa cum puteti vedea, exista destula utilitate pentru videochat, utilitate de care strainii se bucura de foarte multa vreme. Cred ca si in Romania se vor schimba lucrurile peste cativa ani. Voi ce credeti? Ati folosi videochat sau o considerati o prostie?

Sursa text: ultimulgentleman.ro / Alex Ciocan