O prostituată de lux te învață să faci sex la maximum! 20 de sfaturi prețioase

Se spune ca femeia ideala este gospodina in bucatarie, doamna in societate si foarte “experimentata” in pat. Daca gatitul il invatam din familie, educatia de la scoala, despre sex clar avem nevoie de sfaturi utile pentru a “face fata” situatiei. Si, cu siguranta, cele mai bune le putem primi de la o fosta prostituata de lux, pe care o vom numi “Belle”.

Iata ce ne invata Belle:

1. Fa-l sa se simta “maret” – apropie cat de mult poti picioarele pentru a apropia si peretii vaginului, iar in pozitia misionarului trece-ti picioarele in jurul gatului sau pentru a-i strange penisul. Va avea senzatia ca este bine dotat.

2. Incearca sa ii “bagi in seama” testiculele in orice pozitie ai fi – va avea senzatia ca face sex in grup. Acorda un interes major testiculelor, incearca sa iti folosesti gura si in mod particular limba pentru a le rasfata. Si daca tot veni vorba de ele… nu trage prea tare de bilute – te poti juca, le poti framanta, dar nu incerca sa le muti de la locul lor fiindca sunt destul de bine ancorate si s-ar putea sa doara tare.

3.Joaca-te cu sperma. Actul sexual nu se termina odata cu ejacularea. Sau ma rog, se termina, dar daca vrei ca barbatul sa se intoarca la tine (tu pentru unele motive, Belle pentru altele) atunci va trebui sa il faci sa se simta bine pana in momentul in care iese pe usa. Dupa ejaculare poti fi creativa… acum depinde si unde a ejaculat si cat de greu va fi sa faci rost de “acuarele” pentru a picta.

CITESTE SI: PATRU lucruri din FILMELE PORNO care nu se APLICA in VIATA REALA

4.  Transforma-te intr-o zeita a sexului oral! Lasa-l sa te priveasca in timp ce ii faci sex oral. Din pacate (sau nu) nu este de ajuns intotdeauna sa iti vada fata. Incearca sa gasesti o pozitie in care sa ii faci sex oral si totusi sa ii dai ocazia sa iti priveasca vulva. Sau tine in gura o bomboana mentolata atunci cand ii faci sex oral. O alt varianta este – No hands! Incearca sa-I faci sex oral fara sa te ajuta de mana. Nu stim de ce, dar se pare ca le place. Priveste-l fix in ochi cand ii faci sex oral si fa astfel incat sa para ca te bucuri ca prestezi sau imagineaza-ti ca penisul e o inghetata care se topeste! Grabeste-te si nu lasa nicio picatura topita de inghetata sa se scurga pe langa cornet. Totusi, ai incercat sa faci sex oral dupa ce ai luat o gura de sampanie?

5. Daca te plictisesti in timp ce faci sex oral, poti musca si linge zonele din jur, abdomen, coapsa (mai ales pe partea din interior), oasele acelea proeminente ale bazinului situate de o parte si de cealalta a buricului, spre exterior.

6. Daca nu gasesti o pozitie in care sa te poata privi, incerca sa-ti pui o oglinda in dormitor… cu dublu rol. Te poti ruja in oglinda, sau ii poti da ocazia sa va priveasca cand faceti sex. Incearca sa nu asezi oglinda astfel incat sa fie evident ca pentru asta a fost pusa acolo – trebuie sa aiba impresia ca el este cel care a descoperit ca intr-o anume pozitie poate privi in oglinda. Va pastra acest mic detaliu ca fiind “micul lui secret”…

7. Fii rea! Atunci cand “ii dai o mana de ajutor” nu iti imagina ca iti mangai pisica. Fii iar rea! Daca nu ai in dotare o pereche de catuse cu care sa-l legi de pat, poti folosi o esarfa sau o cravata, iar daca iti este rusine sa “scoti arsenalul”, poti pur si simplu sa ii imobilizezi mainile deasupra capului atunci cand esti tu deasupra. In mod cert nu esti suficient de puternica cat sa il poti forta, dar iti garantam ca nu va opune rezistenta.

8. Cu prostata la palpare! Prostata se palpeaza prin tuseu anal. Atunci cand vrei sa-i provoci un orgasm instant, baga un deget in anus si “gadila” peretele din fata. Vei simti acolo ceva (prostata) ce are alta textura decat restul anusului… lui o sa ii placa… muult.  Varianta de lux a degetelului: o alta posibilitate de stimulare anala ar fi bilele thailandeze. Intra deja in categoria “profi” iar eu sunt destul de nesigura ca el va sta cuminte ca tu sa-i bagi diverse chestii in fund, insa daca esti curioasa, poti incerca…

9. Joaca diverse roluri. Azi esti asistenta, maine esti prostituata (ma rog, acum daca esti in fiecare zi, nu mai merge rolul), poimaine esti scolarita. Ai grija sa creezi si mediul adecvat – imbracamintea, tonul vocii, atitudinea, bautura potrivita, eventual si cateva detalii decorative – o seringa, caiete, carti, catuse… tot ce-ti trece prin minte si ai prin casa.

10. Poarta tocuri. De preferat pantofi rosii si pastreaza din cand in cand cateva haine pe tine – portjartiere, fusta, pantofi, curea, camasa desfacuta, etc

11. Preludiul este o parte importanta a actului sexual chiar si pentru barbati. Insa incearca sa intelegi ca preludiul nu inseamna numai mangaierile din pat menite sa pregateasca organele in vederea copulatiei din pozitia misionarului, ci multe alte detalii care pot face cat o mie de mangaieri. De exemplu: renunta sa porti chiloti prin casa. Cat timp va uitati la televizor sau stiu eu ce faceti seara, gaseste o pozitie de tip “I’ve got nothing to hide” prin care sa ii comunici absenta piesei vestimentare mai sus mentionate.

CITESTE SI: 8 BARBATI de care NU trebuie sa te INDRAGOSTESTI

12. Fii sclava lui… macar o data.

13. Un sfat pentru placerea ta: accepta orice fel de sex si abia apoi vezi daca-ti place.

14. Vorbeste urat. Foarte urat… Iar apoi lasa-te pedepsita pentru comportamentul tau neadecvat unei domnisoare.

15. Lasa lumina aprinsa. Macar o data!

16. Atinge-te de una singura si lasa-l sa te priveasca. Insa tine-l la distanta macar cateva minute. Of… si daca tot veni vorba: daca nu te masturbezi, ar fi cazul sa incepi, femeie! Daca tu nu iti cunosti corpul, cum sa ai pretentia sa il stie el?

17. Stai la un etaj superior? Ai un balcon izolat de privirile curioase ale vecinilor? Initiaza o partida de sex sub cerul liber. Veti avea senzatia ca faceti sex in vazul tuturor, insa partea buna e ca aveti sanse destul de mari sa nu va vada nimeni.

18. Daca totusi ai curaj sa te aprovizionezi dintr-un sex shop, nu ezita sa folosesti diverse jucarii erotice, cum ar fi tanga din jeleu, o nuielusa, catuse sau chiar mai mult de atat.

19. Ai inghitit vreodata? Incearca! Nu-i chiar asa de rau pe cat se spune. Acum sa nu-ti imaginezi ca e placut…

20. Nu trebuie sa aplici toate aceste tehnici intr-o singura partida. Uneori e suficient sa faci dragoste pur si simplu.

Sursa text www.kudika.ro