Sex oral: 4 greseli pe care nu ar trebui sa le faci niciodata daca vrei sa te considere o experta

Sexul oral este pentru barbati, probabil, una dintre cele mai mari placeri ale vietii. Nu cred ca exista barbat care sa nu fie incantat atunci cand iubita lui il rasfata cu o partida de sex oral sau barbat care sa nu-si doreasca sa primeasca o astfel de “tratatie”.

Asa ca, daca vrei ca iubitul tau sa fie dependent de tine si de noptile voastre pasionale, renunta la prejudecati si invata care sunt greselile pe care nu trebuie sa le faci niciodata atunci cand ii oferi un astfel de rasfat.

CITESTE SI: Sex anal: 5 greseli de evitat! Cum faci ca sa nu te doara!

Nu-ti place ceea ce faci
Cand vine vorba despre barbati, un lucru ne este cat se poate de clar: daca au parte de o partida de sex oral facuta “din obligatie”, o simt imediat. Si, credeti-ma pe cuvant, sunt foarte dezamagiti. Barbatilor le plac femeile care o fac din placere, care stiu sa se implice si care “savureaza” un astfel de moment. Ba mai mult, sunt innebuniti dupa o partida de sex oral facuta cu “pasiune”.

Nu il tachinezi
Daca atunci cand te-ai hotarat sa-i oferi iubitului tau o partida de sex oral, intri direct in actiune, faci o mare greseala. Tachinarea este o parte foarte importanta din acest joc. Incepe sa il saruti usor pe buze, apoi coboara incet pe trup, insistand cateva secunde asupra celorlalte zone erogene: gat, sfarcuri, abdomen sau coapse. Cand ai ajuns acolo jos, priveste-l in ochi cateva secunde si zambeste cu subinteles. Iar daca vrei sa duci jocul si mai departe, il poti intreba, soptind: “Ce vrei?” Crede-ma, asteptarea il va innebuni!

Te grabesti
O alta mare greseala pe care o poti face este sa te grabesti. Daca nu ai chef sa-i oferi o partida de sex ca la carte si faci totul pe repede inainte, iubitul tau te va simti. Nu zic ca o sa-i displaca actul in sine, dar nici nu o sa fie foarte incantat ca tu nu stii cum sa scapi mai repede de aceasta “sarcina”.

CITESTE SI:Confesiunile unui barbat: 10 diferente dintre femeia pe care o iubim si cea cu care facem doar sex :

Nu il lasi sa termine pe fata ta
O alta placere a barbatilor pe care noi femeile nu o intelegem este ejacularea pe fata noastra. Pe de alta parte, si ei se plang de faptul ca sunt atat de multe aspecte pe care nu le inteleg la noi. Asa ca, nu te mai chinui sa intelegi de ce iubitul tau este atras de acest scenariu, ci doar incearca sa-l pui in aplicare.Insa, foarte important este sa eviti sa stai nemiscata, cu ochii inchisi, ca si cand astepti sa se intample ceva foarte neplacut. Fii cat mai relaxata si arata-i ca-ti place sa-l satisfaci.

Sursa:ele