SEX ORAL: 5 GRESELI pe care sa nu le faci

Sa faci sex oral nu este foarte dificil, insa multe femei tind sa faca aceste greseli. Iata ce trebuie sa eviti pentru ca partenerul sa se simta ca in al noualea cer.

Se spune ca sexul oral este ca pizza: chiar si atunci cand nu e foarte bun, tot e bun. Totusi, hai sa nu ne multumim cu putin! Invata sa devii o maestra a felatiei, pentru a-ti aduce iubitul pe culmile placerii.

CITESTE SI: Trigasm sau cum sa ai parte de un orgasm triplu

Cele mai frecvente 5 greseli ale femeilor cand fac sex oral sunt:

Nu pun pasiune in ceea ce fac. Este clar ca sexul oral ii face placere partenerului, insa trebuie sa iti faca si tie. Poate ca actul in sine nu te excita, dar concentreaza-te pe placerea lui si gandeste-te la puterea pe care o detii in momentul acesta! Nu depui un efort foarte mare, insa il faci sa geama de placere atunci cand ajunge la orgasm. Se poate ca asta sa nu te excite?

Zgarie penisul cu dintii. Ai mare grija la dinti! Daca iubitul tau nu ti-a cerut sa il atingi usor cu dintii, atunci in niciun caz sa nu faci asta. Foloseste-te de buze pentru a-ti acoperi dantura.

Schimba ritmul. Stii cum e cand esti aproape de orgasm si ii spui iubitului sa continue tot asa… iar el incepe sa se miste mai repede sau sa te penetreze mai adanc si strica totul? Si tu poti face asta daca schimbi ritmul. Daca partenerul incepe sa geama sau iti apuca parul cu mainile, inseamna ca ii place ce faci in acest moment, deci continua exact asa.

Nu lubrifiaza penisul suficient. Daca ai gura prea uscata, apeleaza la putin lubrifiant (exista anumite tipuri care au arome absolut delicioase!). O felatie „pe uscat” nu va fi foarte placuta pentru iubitul tau.

CITESTE SI:Exercitii pentru sex mai bun

Ignora complet testiculele sau sunt prea brutale. „Hei, suntem si noi aici!”, ar vrea sa tipe testiculele atunci cand faci sex oral. Ele sunt o zona erogena importanta, deci le poti mangaia sau linge fara griji. Totusi, ai mare grija sa nu exagerezi!

 

Sursa:cosmopolitan