Sex oral: 8 trucuri pentru nopti incendiare

Sa faci sex oral nu este foarte dificil, insa multe femei tind sa faca aceste greseli. Iata ce trebuie sa eviti pentru ca partenerul sa se simta ca in al noualea cer si sa ai parte de nopti incendiare.

De la baza spre varf…

… si invers. Foloseste-ti limba pentru a-i “masura” penisul si pentru a creste tensiunea care anticipeaza punctul culminant, orgasmul. Nu te grabi si propune-ti sa-i oferi cele mai nebunesti senzatii cu ajutorul unui “traseu” umed si excitant, de la baza spre varf, pe toata suprafata penisului. 

CITESTE SI: Sex oral: 5 greseli pe care sa nu le faci

Sarutul din lateral

In cazul acestui “exercitiu”, atentia ta se concentreaza pe partile laterale ale penisului. Nu uita sa-ti acoperi dintii cu buzele, caci poti transforma rapid cea mai hot experienta sexuala intr-una regretabila. Saruta-l usor in partile laterale, deschide gura pe masura ce-l cuprinzi si foloseste-te de limba pentru a adauga presiune. 

Pe nepregatite

Pentru ca testosteronul atinge cel mai inalt nivel dimineata, barbatii se trezesc excitati. Asa ca o sa-ti fie recunoscator daca preiei initiativa si il rasfeti dis-de-dimineata cu un sex oral perfect. Tachineaza-l cu miscari jucause si vei vedea ca in cel mai scurt timp, iubitul tau va vrea mai mult, iar nivelul lui de excitare va fi maxim. 

Un pic de zgomot…

… pentru satisfactia sexuala a iubitului tau. Asta nu inseamna sa incerci sa le detronezi pe vedetele din filmele porno – chiar e bine sa eviti orice manifestare “falsa”, caci vei cadea in penibil. Bucura-te in schimb de zgomotele naturale, care vin firesc. Gemetele senzuale in timpul partidei de sex oral vor completa momentul erotic. 

Punctul sensibil

Barbatii se topesc de placere cand atentia ta se concentreaza asupra capului penisului. Aceasta portiune terminala poarta denumirea de gland si este cea mai sensibila parte a sexului masculin.

Unii barbati pot avea orgasm doar prin stimularea acestui punct usor excitabil cu limba, altii au nevoie si de “contributie manuala” pe toata suprafata penisului.

Sarutul suprem

Vrei sa stii care este forma de “alint sexual” la care toata suflarea masculina viseaza? Sarutul delicat pe gland. Asigura-te ca buzele tale sa fie umede si moi si incepe prin a le presa usor de varful penisului.

Apoi, desprinde buzele pe masura ce lasi varful sa patrunda in gura si strange usor cand ajungi la portiunea mai ingusta, care desparte partea terminala de restul penisului.

Cercul de presiune

Procedura este aceeasi ca mai sus, insa trebuie sa duci lucrurile mai departe. Inconjoara penisul cu gura si lasa-l sa alunece inauntru, in timp ce presezi cu limba partea inferioara.

Ai grija sa iti acoperi dintii de sus cu buza, pentru a crea un “cerc umed de presiune”, care inainteaza spre baza sexului partenerului. In timp ce faci acest lucru, opreste-te din cand in cand si si incearca sa inghiti. Vei pune asupra penisului o presiune si mai mare, care-l va duce pe iubitul tau in al noualea cer!

Masaj de top

Inventivitatea este principalul lucru de care trebuie sa tii cont in ceea ce priveste sexul oral. Bineinteles, in limitele impuse de principiile fiecaruia…

CITESTE SI: Trigasm sau cum sa ai parte de un orgasm triplu

Iti place sa-i alinti glandul, dar ai adauga ceva care sa condimenteze putin procesul? Foloseste doua degete, cu care te vei juca in voie. Mangaie-i varful penisului, inconjoara-l, preseaza-l usor si maseaza-l, asta in timp ce limba contribuie din plin la momentul de extaz pe care iubitul tau il traieste.

 

 Sursa:cosmopolitan