SEX ORAL: FA-TI IUBITUL SA SE SIMTA DE MILIOANE CU IDEILE ASTEA

Un barbat apreciaza o partida de sex oral, chit ca are “happy end” sau nu. De asemenea, nu exista felatia perfecta, insa exista multe lucruri pe care le poti face pentru a te apropia de… perfectiune.

Lubrifiant

In primul rand, trebuie sa folosesti lubrifiant daca incepi preludiul cu un handjob, dar daca vrei sa transformi asta in sex oral si nu iti surade ideea sa inghiti un pic de lubrifiant, atunci trebuie sa te descurci cu multa saliva.

Da-i ceva de lucru
Ii place sa te vada cum “ai grija” de penisul lui, insa nu poate fi asta toata distractie. Fa-i sex oral in pielea goala sau pune-l la treaba – spune-i sa se joace cu sfarcurile tale.

CITESTE SI: 5 lucruri CIUDATE pe care BARBATII le considera ATRAGATOARE la FEMEI. TU CE PREFERI?

Foloseste-ti mainile
Foloseste-ti mainile, dar nu doar pe penis, ci mangaie-i usor si testiculele. Daca nu il deranjeaza ideea – desigur, dupa ce ati discutat acest lucru inainte – ii poti masa perineul, anusul sau chiar il poti penetra cu un deget (bine lubrifiat).

Ai grija si de…
Testiculele sale. Nu doar cu mainile, ci ii poti stimula penisul cu o mana, in timp ce limba ta se plimba de pe un testicul pe celalalt.

CITESTE SI: INEDIT 6 metode anticonceptionale TRASNITE folosite de FEMEI de-a lungul timpului

Nu trebuie sa termine
Sexul oral n-ar trebui sa fie actul in sine, ci parte dintr-un preludiu fierbinte, asa ca nu este neaparat nevoie sa ejaculeze.

Sursa foto www.unica.ro