Sex Parc! Jeju Loveland, ispita turistica din Coreea de Sud

Coreea de Sud este o tara care atrage anual milioane de turisti din intreaga lume atat prin frumusetile naturale ale tarii, cat si prin spectaculosul sau patrimoniu cultural-istoric.

Putina lume a auzit insa de Jeju Loveland, singurul parc cu tematica erotica din aceasta tara asiatica. Nonconformistul ansamblu se gaseste in insula Jeju, aflata la 100 kilometri nord de partea continentala a tarii.

Vizitatorii vor descoperi 140 de sculpturi de diverse dimensiuni, toate avand un singur lucru comun: sexul. Deschis pentru public inca din anul 2004, Jeju Loveland este destinat doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani, lucru firesc avandu-se in vedere ca statuetele sunt reprezentantii ale unor pozitii sexuale sau penisuri gigantice.

Insula Jeju este de zeci de ani destinatia favorita a tinerilor aflati in luna de miere, datorita muntilor si a plajelor incantatoare. Desi Jeju Loveland nu este principalul obiectiv de vizitat in zona, cu siguranta un tur al parcului se poate incadra la categoria distractii de neuitat.

Sursa foto: londonkoreanlinks.com