SEX-SCANDAL in LIGA I! ANA MARIA PRODAN se IUBESTE cu un alt ANTRENOR? REACTII

Un scandal cu iz sexual  mare cat Casa Poporului zguduie fotbalul autohton! Anamaria Prodan, sotia antrenorului Stelei, si un fost jucator al echipei nationale, in prezent antrenor ar avea o relatie intima. Ionel Ganea a lansat o serie de acuzatii extrem de dure la adresa Anamariei care l-ar avea amant pe Dan Alexa, informeaza postul de televiziune Sportro.

UPDATE 2: Ana Maria Prodan a reactionat pentru Fanatik.ro dupa declaratiile lui Ionel Ganea.

„Eu am o parere senzationala de Ionel Ganea. Un caracter deosebit si un antrenor de mare viitor. Sint in Antalya, semnez un contract. Nu am apucat sa vad nimic. Nu cred ca Ionel Ganea a spus asa ceva. Eu l-am asistat pe Ionel Ganea la contractul cu Voluntariul cind a semnat ca antrenor principal al echipei si am incercat sa-l ajut cind a venit.

Vorbesc de problemele pe care le avea fiul lui la Rapid. Consider ca sintem prieteni si ca relatia noastra se bazeaza pe respect. Il reprezint pe Dan Alexa de un an, timp in care l-am asistat la citeva contracte. Dan Alexa ne este prieten foarte bun de familie si un om incredibil.

Repet, nu cred ca Ionel Ganea a declarat asa ceva. Voi vorbi cu avocatul meu, Dan Idita, si revin cu amanunte. Eu sint mindra ca-l reprezint pe Dan Alexa, cel mai tinar si de perspectiva antrenor roman. La fel cum sint mindra ca l-am asistat pe Ionel Ganea la semnarea contractului lui cu FC Voluntari”, a declarat Ana Maria Prodan pentru FANATIK.RO.

UPDATE 1: Dan Alexa a reactionat dupa ce Ionel Ganea a declarat ca are „o relatie mai intima” cu Anamaria Prodan. „Eu si Reghe sintem prieteni. Nu avem timp sa aplecam urechea la Ganea. El s-a plictisit acasa, noi ne-am plictisit de antrenat. Noi facem performanta, iar Ganea cauta circul cu toata lumea. Pe noi ne respecta lumea pentru ca am lasat ceva pe unde am fost.

Am lasat in primul rind respect. Atunci cind trece Ganea, lumea ride. Este foarte simplu. Eu si Reghe sintem antrenori de fotbal si prieteni, iar Ganea este prieten cu antrenorii de fotbal si eternul „wannabe”. Cind frustrarea da pe afara, e greu sa o mai bagi inapoi si te faci de ris, asa cum se face Ganea. Trebuie sa-l lasam in pace ca sa-si revina. El are niste probleme pe care noi toti le cunoastem. Anamaria Prodan este managerul meu si prietena mea. Este omul cu care ma sfatuiesc zi de zi, omul care imi vegheaza cariera. Noi toti sintem prea mari ca sa vorbim de Ionel Ganea”, a spus Alexa pentru jurnalistii de la GSP.

STIRE INITIALA

 „Pana acum, de cand a revenit Reghe la Steaua, impreuna cu «impresarul anului 2016», s-au facut transferuri proaste la echipa. S-au adus jucatori pentru a umple golurile, dar singurul transfer bun a fost Tamas. Dintre jucatorii adusi, tineri sau cu experienta, nu a confirmat niciunul. E un mare semn de intrebare ca s-au adus fotbalisti care nu joaca decat 4-5 meciuri pe sezon si iau 4-5.000 de euro pe luna. Nu zice nimeni ca a distrus echipe?! Unde sunt FC Snagov, Petrolul, Navodari, U Cluj sau Buftea? Toate sunt distruse. Acum se distruge si Steaua. Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeti ca joaca doar fotbalistii care au contract cu impresarul anului 2016? Impresarul a dus jucatori la Chiajna si i-a dat un bonus si presedintelui de acolo. Acum si-a adus si antrenor, Dan Alexa. Are o relatie mai intima cu el, mai deosebita. Se intalnesc in timpul liber, la chef. Se viziteaza. La Chiajna, primarul Minea sta cuminte si primeste si el cate ceva. Asa se intampla si la Steaua, cu oierul, ciobanasul”, a acuzat Ionel Ganea pentru sursa citata.

Sursa foto: sport