Sex tape / Jennifer Lopez, santajata de fostul sot

Jennifer Lopez se afla intr-o situatie foarte delicata, dupa ce Ojani Noa, primul ei sot, o ameninta cu difuzarea unei casete inregistrata in timpul lunii de miere a celor doi, in care aceasta apare in ipostaze intime alaturi de el.

Jennifer Lopez este santajata de fostul ei sot, Ojani Noa, cu un sex tape, care ar atrage dupa sine probleme de imagine uriase pentru cantareata si actrita de peste ocean. Noa Ojani nu este la prima incercare de acest gen, el incercand sa vanda caseta si in 2011, tranzactia fiind oprita in ultimul moment de o decizie luata de judecatori.

Incepand cu anul 2011, Jennifer Lopez si Ojani Noa se lupta prin diferite tribunale in speranta ca vor obtine drepturile de difuzare ale imaginilor care dateaza din 1997. Ojani Noa ii pretinde, in schimbul casetei, 3,75 de milioane de dolari lui Jennifer Lopez, insa aceasta ii ofera mult mai putini bani. In aceste conditii scandalul va continua, cel putin pana pe 10 septembrie, atunci cand este programata urmatoarea infatisare in fata instantei de judecata, noteaza Newspoint.  

Sursa foto: dtlux.com