SEX: TE-AI PLICTISIT? INCEARCA JOCURILE EROTICE CU IUBITUL TAU!

V-ati plictisit de rutina dormitorului?  Trebuie doar sa schimbati cateva reguli ale jocurilor si iata unde puteti ajunge:

Cu cartile de joc:

Atribuie fiecarei suite dintr-un pachet de carti de joc o semnificatie. De exemplu, inima rosie poate reprezenta sarutul, inima neagra un masaj, trefla stimulare manuala si rombul sex oral. Mai departe, numerele de pe cartile de joc reprezinta durata actiunii. De exemplu, daca tragi un 5 de inima rosie, trebuie sa il saruti cum vrea el timp de cinci minute. Trageti pe rand cate o carte de joc si procedati conform instructiunilor, pana nu veti mai avea nevoie de cartile de joc.

CITESTE SI: SEX ORAL: FA-TI IUBITUL SA SE SIMTA DE MILIOANE CU IDEILE ASTEA

Strip-Pong
Pe o masa mai lunga (daca nu aveti alta, si cea din bucatarie este buna) asezati trei sau sase cani la un capat, iar voi stati la celalalt capat. Luati cateva mingiute de ping-pong pe care incercati sa le aruncati in cani, pe rand. Cand unul dintre voi nimereste o cana, celalalt trebuie sa isi dea jos un articol vestimentar.

Vanatoarea

Ascunde prin locuinta voastra diferite obiecte cu care va jucati adesea in dormitor – catuse, un vibrator, un lubrifiant, prezervative si altele – iar pe parcurs ce iubitul le gaseste, folositi-va de ele. Fiecare poate ascunde cate un obiect, pe rand si le puteti cauta impreuna.

Joc de rol – stapana

In seara asta trebuie sa faca tot ceea ce ii soptesti. Ghideaza-l catre cele mai arzatoare fantezii ale tale. Singura regula este ca nu are voie sa se impotriveasca. ii poti spune cum sa te atinga, unde si cat de intens. Jocul va fi condus si de el, intr-o alta seara, asa ca nu trebuie sa te inhibe gandul ca ar putea avea o reactie ciudata. Daca asta te ajuta, lasa-l pe el sa fie primul. Fiecare barbat are fantezii sexuale, iar daca ele se vor concretiza cu tine, relatia voastra devine – sau ramane – indestructibila. Cu siguranta imaginatia lui te va surprinde si iti va da mai mult curaj.

CITESTE SI: 5 lucruri CIUDATE pe care BARBATII le considera ATRAGATOARE la FEMEI. TU CE PREFERI?

Monopoly
Pentru inceput, puteti inlocui toate titlurile de proprietati cu acte sexuale. De la cele mai simple – ca un sarut scurt, unul pasional – la petting si stimulare manuala si pana la sex (de care vreti voi, oral, vaginal, anal etc.). Cu cat va apropiati mai mult de sfarsitul turului – asa cum si proprietatile cresc in valoare cu cat te apropii din nou de “Go”. Cand un jucator da cu zarul si cade pe o proprietate detinuta de adversar, trebuie sa faca ce zice pe carte. Daca vreti sa duceti lucrurile si mai departe, puteti folosi chiar catuse atunci cand unul dintre voi merge la inchisoare.

Sursa foto www.unica.ro