Sexul cu mai multi barbati. Avantaje si dezavantaje

In general, nimeni nu ar trebui sa considere ca e ceva rau in a avea mai multi parteneri sexuali de-a lungul vietii. Sexul cu mai multi barbati este ceva normal si poate fi interesant si excitant mai ales atunci cand femeia este tanara.

In cele mai multe situatii femeile care fac mai mult sex si au mai multi parteneri sunt considerate a fi de proasta factura. Din acest motiv sexul cu mai multi barbati are avantajele si dezavantajele lui pe care femeile ar trebui sa le aiba in vedere.

CITESTE SI: TOP 5 cele mai bune plante afrodisiace

Sexul cu mai multi barbati: Avantaje

Le ajuta pe femei sa ajunga la maturitatea sexuala. Fiecare experienta sexuala are avantajul ei in sensul ca femeia isi descopera corpul si proprile placeri. Sexul cu mai multi barbati nu le ajuta pe reprezentantele sexului frumos doar in plan sexual, ci si emotional in relatiile ulterioare.

Sunt mai increzatoare in fortele proprii. Cele mai multe femei cu cat au avut o viata sexuala mai activa din punct de vedere al numarului de parteneri, cu atat mai mult sunt increzatoare in fortele proprii si mai dezinvolte in intimitate.

Le ajuta pe femei sa se simta bine in propriul corp. Mai toate femeile au nemultumiri fata de aspectul fizic, insa conteaza foarte mult sa aiba capacitatea de a trece cu vederea peste acest lucru atunci cand sunt intr-un moment intim cu partenerul actual. Sexul cu mai multi barbati le fac pe femei sa se simta bine in pielea lor si nu lasa momentele intime sa fie umbrite de nesigurantele lor. Femeile care sunt mai experimentate sexual au o stima de sine mai ridicata decat cele care au avut unul sau doi parteneri pe parcursul vietii

Sexul cu mai multi barbati: Dezavantaje

Le pot afecta pe plan psihologic. Sexul cu mai multi barbati poate crea femeii probleme de comportament. In primul rand, isi pot pierde increderea si respectul fata de propria persoana. Acesta situatie poate duce la un comportament schimbator si incapacitatea de a se opri la un singur barbat.

Pot deveni dependente de sex. Este cunoscut faptul ca sexul este ca un drog. Daca te face sa te simti bine, iti doresti din ce in ce mai mult. Sexul cu mai multi barbati le poate stimula apetitul femeilor si sa-si doreasca sa continuie la fel sau intr-o masura mai mare. La un moment dat riscul de a pierde controlul asupra vietii sexuale este foarte mare.

CITESTE SI: 5 lucruri inedite pe care sigur nu le stiai despre SARUT

Pot fi considerate usoare. Deseori femeile care au avut mai multi parteneri de sex sunt catalogate drept femei de moravuri usoare. Din pacate este o conceptie total gresita. De-a lungul istoriei au existat femei puternice care au avut mai multi parteneri sau chiar soti.

 Sursa: click