Sexy la Dansez Pentru Tine 2013! Ilinca Vandici l-a facut pe Mihai Petre sa exclame: Imi plac picioarele ei!

Dansez Pentru Tine! Ilinca Vandici a fost una dintre cele mai sexy aparitii din noul sezon al showului DANSEZ PENTRU TINE, care a debutat, vineri, la Pro TV. Ilinca Vandici l-a facut chiar si pe Mihai Petre sa-i admire corpul, acesta exclamand la un moment dat: “Imi plac pana si picioarele ei”.

Ilinca Vandici concureaza alaturi de Stefan Razvan Marton in noul sezon Dansez Pentru Tine, avandu-l la “carma” coregrafiei” pe Daniel Dobre.

Ilinca Vandici a oferit una dintre cele mai mari surprize ale serii. Feminina si ultra-energica, vedeta a facut o figura foarte frumoasa pe ringul de dans, unde a jucat rolul unei vampe sexy. 

Chiar si “durul” Mihai Petre a fost cucerit de felul cum a dansat, dar si de look-ul ei: “Mi-a placut mult Ilinca, e feminina si plina de energie, mi-au placut pana si picioarele ei!”. In consecinta, perechea a obtinut note foarte mari la freestyle.

Razvan a fost crescut de bunici de la varsta de un an, asa ca nu e greu de inteles ca ei reprezinta totul pentru el, cu atat mai mult cu cat parintii lui au murit cand el era adolescent. Tanarul este ca un tata pentru fratele lui mai mic, pe care il sprijina cu tot sufletul. Razvan ar vrea sa faca teatru, sa cante si sa danseze, dar mai presus de toate vrea sa ofere siguranta familiei sale.

 Spectacolul continua si in aceasta seara la ProTV, cu “Vocea Romaniei”, de la 20.30!