“Sexy-violatoarea” taximetristului din Tulcea, condamnata la inchisoare: Afla ce pedeapsa are de savarsit

Judecatorii de la Tribunalul Tulcea au condamnat-o pe Luminita Perijoc la cinci ani de inchisoare, cu executare, pentru tentativa de omor.

Luminita Perijoc a fost acuzata de taximetristul Nicolae Vlad, in urma cu un an, ca l-a agresat si violat. Procurorii au ajuns la concluzia ca barbatul nu a fost violat si astfel au scos-o pe “sexy-violatoarea”, asa cum a fost denumita in presa, de sub urmarire penala pentru savarsirea acestei infractiuni, dar au trimis-o in judecata pentru tentativa de omor.

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii Parchetului Tribunalului Tulcea, in noaptea de 22 spre 23 august 2012, in jurul orei 00.20, Luminita Perijoc a invitat in apartamentul in care locuieste singura un taximetrist caruia ii solicitase de mai multe ori in acea zi sa ii cumpere bauturi alcoolice si tigari.

“Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice si a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminita i-a aplicat doua lovituri cu un cutit in zona capului partii vatamate (taximetrist), pe care o invitase in locuinta in care inculpata locuia singura. Taximetristul a reusit sa se refugieze in bucatarie, de unde a apelat Serviciul de Urgenta 112, alertand organele de politie si ambulanta”, se mentioneaza in rechizitoriu.

Judecatorii de la Tribunalul Tulcea au dat verdictul in acest caz, iar Luminita a fost condamnata la cinci ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Sentinta e definitiva si nu poate fi atacata cu apel.

”Sexy violatoarea” va trebui sa ii plateasca taximetristului si 1.000 de lei cu titlul de despagubiri morale, dar si 500 de lei catre Spitalul Judetean Tulcea. 

sursa foto: realitatea.net