Sexy zodiac: Cum sunt femeile in amor

Vrei sa stii ce “potential”are iubita ta? Afla caracteristicile in amor pentru fiecare zodie in parte.

 Femeia Berbec

Femeia Berbec nu este atat de sexy si romantica, insa in pat se transforma. Este usor kinky, te poti astepta de la ea sa vorbeasca murdar si nu te soca daca va dori sa te loveasca in timpul sexului. Iubeste sa fie iubita, iar daca nu ii oferi suficienta atentie, o va cauta in alta parte.

Zone sensibile: ceafa.

CITESTE SI: Top 5 zodii de Don Juan

 Femeia Taur

Femeia Taur este blanda si face un masaj de zile mare. Cand are dispozitia necesara sta ore in sir ca sa-i produca placeri partenerului.

Zone sensibile: gatul si ceafa.

 Femeia Gemeni

Femeia Gemeni nu paseste intr-o relatie pe termen lung prea repede. Ea are nevoie de spontaneitate, altfel dispare. Femeilor Gemeni le place sa vorbeasca despre sex, la fel pe mult pe cat le place sa faca sex. Fii pregatit pentru ceva diferit de fiecare data.

Zone sensibile: umeri, brate, picioare.

Femeia Rac

Este sexy si ii place sa stea acasa. Ideea de barbat familist o excita. Nu ajunge in patul unui barbat care nu o face sa se simta in siguranta.

Zone sensibile: sanii.

 Femeia Leu

Femeia Leu nici nu trebuie sa se straduiasca sa fie iubita. Este frumoasa si sexy si are o multime de admiratori. Ii place sa domine partenerul de cuplu.

Zone sensibile: spatele.

 Femeia Fecioara

Femeile Fecioare sunt foarte muncitoare si atente cu felul in care arata. Ele viseaza la amantul perfect, chiar daca stiu ca nu exista. Pana sa atinga perfectiunea, se ataseaza de cel care se apropie cel mai mult de perfectiune si-l iubesc cu pasiune.

Zone sensibile: abdomenul.

Femeia Balanta

Femeia Balanta are nevoie de un barbat care sa-i satisfaca toate fanteziile. Iar sexul in public este una dintre ele.

Zone sensibile: spatele si fundul.

 Femeia Scorpion

Femeia Scorpion are un look inocent, insa este salbatica si fierbinte. Nu ii place sa se joace si trece repede la actiune. Atentie: sunt foarte razbunatoare.

Zone sensibile: zona intima.

 Femeia Sagetator

Femeiele Sagetator se razgandesc foarte repede si este greu sa tii pasul cu ele. Femeilor Sagetator le place sa fie aventuroase si deschise in dormitor, insa isi ascund foarte bine emotiile si sunt greu de “citit”.

Zone sensibile: soldurile si coapsele.

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn este obsedata de control. Ii place sa experimenteze, asa ca te poti astepta de la ea sa aiba multiple solicitari pe care se asteapta sa le indeplinesti.

Zone sensibile: genunchii.

 Femeia Varsator

Femeia Varsator are nevoie de un barbat sincer. Ea nu are timp de jocuri, asa ca daca esti prins pe picior gresit o pierzi. Poate parea rece si distanta, pentru ca incearca sa-si asunda emotiile.

Zone sensibile: picioarele si gambele.

CITESTE SI: Cat de mult isi doresc barbatii sa se casatoreasca, in functie de zodie

 Femeia Pesti

Femeia Pesti are nevoie de romantism, de giugiuleala, de amor. Vrea sa fie adorata, dorita. Daca primeste ceea ce vrea, isi va rasplati din plin partenerul.

Zona sensibila: talpile.

 

 Sursa:sfatulparintilor