SEZATOAREA URBANA la Casutele de tip familial Sf. Marcellin Champagnat din SECTORUL 6

Bucurie, zambete si surprize, asa se poate descrie ziua de 13 decembrie 2015, in care Asociatia SEZATOAREA URBANA a organizat o vizita la Casutele de tip familial Sf. Marcellin Champagnat. Sezatorile s-au desfasurat sub forma unor ateliere interactive la care au participat entuziasmati cei 28 de copii cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani.

Intr-o atmosfera de sarbatoare, alaturi de copii au tesut, cusut, pictat si impletit margele si adultii, iar la final s-au delectat cu tort si sucuri. Cum nicio sarbatoare nu se poate termina asa, cei mici au primit cu incantare si cate un cadou de la organizatori.

Inca din anul 2006, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) SECTOR 6 si Fundatia Fratilor Maristi ai scolilor din Romania, deruleaza un parteneriat cu traditie, casutele de tip familial Sf. Marcellin Champagnat este un program care se bazeaza pe module de tip familial, unde copiii se simt ca acasa.

Fiecare casuta are bucataria proprie, copiii participand la luarea deciziilor in ceea ce priveste meniul. De asemenea, mansarda dispune de o biblioteca si spatii de recreere, dar si locuri de joaca pentru copii.

CITESTE SICUPA „SOCIALXCHANGE & CHESS” ESTE ORGANIZATA IN SECTORUL 6

Personalul care se ingrijeste de bunul mers al activitatilor, sprijinit si de voluntari, incurajeaza copiii ca pe langa rezultatele deosebite pe care le obtin la scoala sa-si urmeze si hobby-urile, fiind inscrisi la diferite sporturi sau cursuri in functie de pasiune si pricepere.

Sursa foto: primarie6