SEZONUL DE SCHI din Austria, lansat oficial in Bucuresti

SEZONULUI DE SCHI din Austria va fi lansat official sambata in Promenada Mall din Bucuresti, printr-o vanatoare de comori din toate vacantele de pana acum, a anuntat Oficiul de Turism al Austriei.

“Pe 18 octombrie aducem bucurestenilor atmosfera unica din regiunile de schi austriece, in Promenada Mall, unde ii invitam sa participe la cea mai mare vanatoare de comori din toate vacantele de pana acum: board games cu multe premii, opt ore de aventuri pe schi, trupe care vor canta muzica austriaca, activitati si ateliere creative pentru copii, iar spre seara incheiem in atmosfera tipica de apres-ski ca pe partiile din Alpi cu jonglerii si acrobatii intr-un Cocktail Show. Iarna in Austria este atat de speciala, datorita diferetelor sale fatete, iar acest lucru ne dorim sa-l recream si in acest weekend”, a declarat Gabriele Lenger, directorul Oficiului de Turism al Austriei.

Citeste si: Bilete de la 99 de euro pentru destinatiile externe, in OFERTA DE TOAMNA a Tarom

Potrivit sursei citate, Austria ramane alegerea preferata a romanilor pentru sporturile de iarna.

In ceea ce priveste ofertele turistice, in regiunea Tirol acestea incep de la 350 euro pe persoana pentru sapte nopti de cazare in Kitzbuhel cu abonament AllStarCard pentru sase zile de schi si pana la 484 euro pe persoana in Otztal pentru cinci nopti de cazare, patru zile abonament de schi inclusiv KeyCard si intrare in complexul termal Aqua Dome.

Citeste si: Vizitele in CAPELA SIXTINA, limitate pentru a proteja frescele pictate de MICHELANGELO

In Innsbruck, ofertele incep de la 369 euro pe persoana pentru patru nopti la demipensiune, cartela de schi OlympiaWorld pentru noua domenii schiabile si transportul cu autobuzul catre acestea.

Sursa foto: austria.info