Sfarsit tragic pentru trei tineri in Calarasi: Au intrat cu masina intr-un pom

Trei tineri au murit, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident produs pe DN 3, in judetul Calarasi, dupa ce masina in care se aflau, condusa de una dintre victime care nu avea permis, a intrat intr-un pom.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Calarasi, accidentul a avut loc pe DN 3 Bucuresti – Calarasi, in afara localitatii Cuza Voda. La fata locului s-au deplasat salvari ale Serviciului de Ambulanta Calarasi si ale SMURD, medicii constatand decesul celor trei tineri, cu varste cuprinse intre 25 si 30 de ani, aflati in masina.

“Soferul si pasagerii sunt toti din localitatea calaraseana Independenta. Din primele date ale anchetei reiese ca baiatul de la volan, de 28 de ani, nu avea permis de conducere si circula cu viteza foarte mare, iar inaintea unei curbe a pierdut controlul volanului masinii si a iesit in decor, autoturismul izbindu-se de un copac. Toate cele trei persoane au decedat pe loc in urma impactului”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Calarasi, inspector Mihaela Stan, potrivit mediafax.

Trupurile celor trei tineri au fost transportate de la morga din Calarasi pentru necropsie.

sursa foto: aradon.ro