Sfarsit tragic pentru un barbat: A murit in sala de jocuri

A jucat la pacanele pana la moarte! Asa si-a gasit sfarsitul un barbat din Bucuresti. Oare dependenta de jocurile de noroc i-a otravit atat de tare viata, incat s-a imbolnavit de inima rea?

Un barbat a murit, aseara, in timp ce juca la pacanele. Se pregatea sa puna in joc 50 de lei, cand inima l-a lasat si a facut infarct. Barbatul care s-a stins in fata pacanelelor pare sa fi fost un impatimit al jocurilor de noroc.

La cei 70 de ani ai sai, a iesit seara din casa sa-si caute „norocul”! Spera, probabil, sa dea lovitura. Martorii spun ca barbatul de 70 de ani avea doar 50 de lei in buzunar. Probabil ultimii bani.

S-a prabusit cat ai clipi de pe scaun. Surse medicale ne-au declarat ca barbatul avea probleme cu inima. Nu ar fi avut voie sa sa treaca prin emotii atat de puternice, dar asta nu l-a putut opri, dependenta de jocuri de noroc a fost mai puternica.

Psihologii spun ca intre placerea jocului si suferinta provocata de sumele pierdute este doar un pas, iar un impatimit al jocurilor de noroc le sustine teoria, atunci cand vorbeste despre mirajul marelui castig: „Te rupi de realitate, pierzi prieteni”.

Cat ar clipi, impatimitul poate sa treaca de la o stare la alta! In tara noastra sunt peste 10.000 de cazinouri, sali de jocuri si case de pariuri. Si nu se pot plange ca n-au clienti. Potrivit unor statistici, aproximativ un milion si jumatate de romani le calca pragul.

sursa foto: adevarul.ro