SFARSITUL LUMII dupa RASPUTIN, in 23 august 2013

sfarsitul-lumii-23-august

Sfarsitul lumii va veni in ziua de 23 august. Cel putin asa indica profetiile lui Grigori Rasputin, ale carui documente secrete aflate in arhiva KGB au fost deconspirate si interpretate de un american, respectiv de David W. Norvalk.

Noua varianta privind sfarsitul lumii este sustinuta de unele preziceri indeplinite ale lui Rasputin. “Calugarul Nebun”, asa cum i se spunea, a prezis Revolutia Bolsevica de la 1917, asasinarea Tarului Nicolae si a familiei sale, dar si dominatia lui Hitler, precum si prabusirea URSS.

Profetia lui Rasputin pentru 23 august 2013 spune: “Un foc nimicitor va mistui toate vietatile de pe Pamant, iar pe planeta pustie va fi o liniste apasatoare”. 

Nu e deglijat faptul ca profetia coincide, intamplator sau nu, cu o furtuna magnetica anuntata pentru joi de specialistii NASA, care au precizat ca o puternica furtuna solara produsa marti a degajat o importanta cantitate de plasma care se indreapta cu 930 de kilometri pe secunda spre Pamant. Norul urias de plasma care ar putea provoca joi tulburari geomagnetice pe Terra, a fost detectat de Observatoarele solare SDO si SOHO. 

Centrul de Prognoza a Climei Spatiale al Administratiei Nationale Oceanice si Atmosferice (NOAA) din SUA a informat, miercuri ca s-au produs schimbari in apropierea Pamantului: concentratia de protoni in atmosfera terestra a inceput sa creasca, in timp ce indicele de tulburari geomagnetice Kp a crescut pana la nivelul 4, nivel ce precede o furtuna magnetica.

Cea mai puternica furtuna solara a avut loc la sfarsitul lunii august, in urma cu 150 de ani. Cunoscuta sub numele de “Carrington Event”, dupa numele astronomului Richard Carrington, care a urmarit fenomenul, furtuna a distrus retelele telegrafice, iar stalpii de inalta tensiune au luat foc.  

Sfarsitul Lumii dupa Rasputin

Rasputin mai scrie, in profetiile sale, ca fundamentalistii islamisti vor fi la putere – Arabia Saudita, Irak si Kuwait vor forma un singur bloc al puterii impotriva Americii, iar crestinii vor lupta impotriva guvernului american. Ei vor dori o noua cruciada impotriva celor din Est ce va dura 7 ani. Sunt prezise a pieri circa un milion de suflete in batalia numita “marele macel”. Va fi cel mai mare carnagiu din istoria omenirii, potrivit lui Rasputin.

Cat despre 23 august 2013, Rasputin noteaza ca un foc mare va mistui tot in cale, iar Planeta va ramane intr-o liniste apasatoare.

Grigori Eefimovich Rasputin s-a nascut la data de 22 ianuarie 1869 intr-un orasel din Siberia, Pokrovskoye. inca de mic copil a avut viziuni si s-a dovedit a fi un vindecator al celor suferinzi si bolnavi. Pe cand era copil, Rasputin si cu fratele sau Dmitri au cazut in apa rece a raului Tura. Dmitri s-a imbolnavit de pneumonie si a decedat, in timp ce Rasputin nu a patit nimic.

Cele mai importante date la care ar fi trebuit sa se produca Sfarsitul Lumii

1. Anul 1.000

Crestinii credeau ca, odata cu noul mileniu, Iisus Hristos urma sa isi faca aparitia inca o data pe Pamant. Pentru a se pregati in acest sens, multi au renuntat atunci la bunurile pe care le detineau si si-au abandonat locuintele.

Atunci cand au realizat ca sfarsitul lumii nu urma sa aiba loc, s-a reclaculat data venirii Apocalipsei. Motivul? V\rsta lui Iisus Hristos nu ar fi fost calculata corect, asa ca Apocalipsa ar urma sa aiba o intarziere de 33 de ani.

2. 1 februarie 1524

Astologii londonezi au interpretat alinierea planetelor in Constelatia Pesti ca fiind semnul ca lumea urma sa fie distrusa de un potop. Zeci de mii de persoane au cautat un refugiu in zonele inalte, in timp ce altele si-au construit diverse ambarcatiuni.

3. 19 mai 1780

La aceasta data, deasupra regiunii New England din Statele Unite ale Americii s-a asezat o ceata densa. Acesta a fost momentul in care reprezentantii unui grup religios au propovaduit venirea Zilei Judecatii de Apoi.

Mai mult, ei venit si cu un mesaj – astfel celibatul ar fi calea spre rascumpararea pacatelor.

4. 21 martie 1843 – 21 martie 1844

William Miller a facut mii de persoane sa creada ca sfarsitul lumii urma sa se produca intre 21 martie 1893 si 21 martie 1844.

Atunci cand perioada a luat sfarsit iar Apocalipsa nu a venit, a schimbat data: 22 octombrie 1844.

5. 19 mai 1910

La inceputul secolului XX, astronomii au descoperit ca in coada cometelor exista un compus chimic otravitor numit cianogen. Descoperirea a creat panica in randul oamenilor in 1910, atunci cand in apropierea Pamantului urma sa ajunga coada cometei Halley.

6. Anul 1914

in anul 1876, Charles Taze Russell, fondatorul Martorilor lui Iehova, a prezis ca Iisus Hristos urma sa se intoarca pe Pamant in anul 1914. intre timp, cel putin alte sapte astfel de profetii au dat gres.

7. Anii 1936, 1943, 1972 si 1975

Fondatorul Bisericii Mondiale a lui Dumnezeu, Herbert Armstrong, le-a spus celor care il urmau ca Apocalipsa se va produce in anul 1936 si ca ei vor fi singurii supravietuitori.

Dupa ce profetia nu i s-a adeverit, a schimbat data de alte trei ori.

8. 10 martie 1982

in anul 1974, astrofizicianii John Gribbin si Stephen Plagemann au publicat lucrarea “Efectul Jupiter”, in care explicau faptul ca pe 10 martie 1982 planetele care se aliniaza pe o anumita parte a Soarelui creaza efecte gravitationale ce vor duce la producerea unui cutremur de proportii.

9. 1 ianuarie 2000

Nimeni nu stia cu exactitate ce urma sa se intample la aceasta data, dar unii se temeau ca universul tehnologic va ajunge in colaps.

10. 21 mai 2011

Harold Camping a fost cel care va prezis ca sfarsitul lumii se va produce in 2011 si ca se va manifesta printr-o serie de cutremure puternice. Dupa ce data initiala a trecut si Apocalipsa nu a venit, el a schimbat ziua in care urma sa se implineasca profetia sa cu 21 octombrie.

21 decembrie 2012

Sfarsitul lumii urma sa vina in 21 decembrie 2012, conform predictiilor bazate pe calendarul mayas. In ciuda faptului ca reprezentantii NASA si cei ai guvernului american au dat asigurari ca asa zisele predictii sunt false, milioane de oameni s-au pregatit atunci de Apocalipsa.

Foto: bif.rs