SFARSITUL LUMII se intampla azi? 23 august 2013, ziua in care cel mai mediatizat subiect din lume ridica audienta televiziunilor si presei online

sfarsitul-lumii-23-august

Astazi ar trebui ca intreaga lume sa-si gaseasca sfarsitul. Cel putin daca ar fi sa ne luam dupa prezicerile lui Rasputin, “calugarul nebun” ale carui profetii s-au implinit in trecut, insa ramane de vazut daca a nimerit-o si de data asta.

Presa din Romania nu se sfieste sa ofere spatiu amplu, de cateva zile, acestui subiect, care se pare ca inca prinde la amatorii de scenarii despre sfarsitul lumii. In alta ordine de idei, presa online nu se da inapoi de la astfel de “bomboane”, care ridica binisor traficul presei online si audienta in fata micului ecran.

Dar sa facem o scurta trecere in revista despre prezicerea lui Rasputin. Asa-zise documente secrete ale lui Grigori Rasputin aflate in arhiva KGB, deconspirate si interpretate de un americanul David W. Norvalk, sustin ca sfarsitul lumii va veni in ziua de 23 august 2013.

Afla aici mai multe detalii despre prezicerile lui Rasputin

Profetia lui Rasputin pentru 23 august 2013 spune: “Un foc nimicitor va mistui toate vietatile de pe Pamant, iar pe planeta pustie va fi o liniste apasatoare”. 

“Calugarul Nebun”, asa cum i se spunea, a prezis Revolutia Bolsevica de la 1917, asasinarea Tarului Nicolae si a familiei sale, dar si dominatia lui Hitler, precum si prabusirea URSS.

Grigori Eefimovich Rasputin s-a nascut la data de 22 ianuarie 1869 intr-un orasel din Siberia, Pokrovskoye. inca de mic copil a avut viziuni si s-a dovedit a fi un vindecator al celor suferinzi si bolnavi. Pe cand era copil, Rasputin si cu fratele sau Dmitri au cazut in apa rece a raului Tura. Dmitri s-a imbolnavit de pneumonie si a decedat, in timp ce Rasputin nu a patit nimic.