SFASIETOR! Tatal DJ-ului de la Radio 21 care s-a sinucis, dezvaluire SOCANTA: Cand am bagat capul, am lesinat!

Marturii cutremuratoare facute de tatal DJ-ului de la Radio 21 care s-a sinucis. Tatal lui Claudiu Roman a povestit ca acesta suferea de depresie si a dezvaluit cum au decurs momentele in care l-a gasit pe Claudiu mort in apartamentul in care acesta locuia.

“El i-a zis odata sotiei ca nu mai are rost sa traiasca, ma rog, de cand a inceput sa ii cada parul, a ramas si fara serviciu. Mai dadea asa semne de depresie, ca mai discuta cu sotia, dar nu era asa sa te puna pe ganduri”, a declarat tatal lui Claudiu Roman, la Antena Stars. Parinti spun ca DJ-ul si-a pregatit sinuciderea.

“Eu spun ca si-a pregatit treaba foarte meticulos. Mi-a lasat cardul lui pe care scrie codul pin, ne-a lasat pe un card “vezi ca aici mai sunt bani de incasat”, a lasat cheile de la masina”, a povestit tatal lui Claudiu Roman. Cu durere in glas, barbatul a povestit si cum l-au gasit pe Claudiu mort in baia apartamentului sau.

Citeste si: DEZVALUIRI INCREDIBILE! ADEVARATUL MOTIV PENTRU CARE S-A SINUCIS PREZENTATORUL RADIO CLAUDIU ROMAN

“A sunat ea (nr. iubita lui Claudiu) pe la un 21.20 sa ne spuna ca baiatul nostru Claudiu nu raspunde la telefon pe niciun numar si daca avem noi o cheie sa ne ducem. Si ne-am dus. Aveam o cheie de rezerva, ca ne-a dat el. Ne-am uitat, cheile lui erau in dreapta cum intrai, in dormitor nimic, in sufragerie nimic si cand am bagat capul in baie am lesinat”, a spus omul indurerat.

Inainte de a-si lua viata, Claudiu Roman si-a sunat fosta iubita, pe care a rugat-o sa mearga sa il vada. Tanara a ajuns cateva ore mai tarziu si a batut minute in sir in usa, insa nu a primit niciun raspuns. Iubita lui Claudiu a postat pe Facebook un mesaj sfasietor, scrie romaniatv.net.

“Buna dimineata, ce frumoasa-i viata!”….ma intampinai cu un zambet plin de optimism si incredere, zi de zi! (…) De ce, suflet drag? Poate pentru ca nimic nu e intamplator…imi doresc din suflet sa iti gasesti linistea acolo unde esti… Te voi purta mereu in gand..”, a scris tanara pe Facebook.

Si prietenii acestuia au fost marcati de gestul lui Claudiu. “De ce oamenii cu suflet bun trebuie sa apeleze la solutii de genul acesta? Doare foarte mult! O sa ramai prieten pentru totdeauna”, a scris Wilmark.

Claudiu Roman va fi inmormantat duminica, la ora 13.00, la cimitirul Metalurgiei, langa Metro Berceni.

Citeste si: SOCANT! UN CUNOSCUT DJ DE LA RADIO 21 S-A SINUCIS. MOTIVUL ESTE INCREDIBIL! FOTO

Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea. Indragitul prezentator radio, in varsta de 34 de ani, ar fi lasat un bilet de adio, potrivit politistilor, care au mentionat ca usa locuintei era incuiata pe dinauntru, iar pe corpul barbatului nu s-au gasit urme de violenta.

Trupul barbatului a fost transportat la Institutul National de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteza pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

Claudiu Roman a fost unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Romania si a lucrat la Radio 21 pana in vara acestui an, in prezent fiind organizator de evenimente. In trecut, barbatul si la lucrat la Europa FM. Claudiu a fost gasit spanzurat, in aceasta dimineata, in baia locuintei sale, cu un cablu electric. Motivele sunt absolut incredibile!

Toti colegii de radio si prietenii prezentatorului Claudiu Roman sunt in stare de soc dupa ce au aflat gestul la care a recurs tanarul. Singura explicatie pe care toti cunoscutii au obtinut-o ca urmare a acestui gest a fost un bilet de adio pe care Claudiu l-a lasat si in care a scris doar: “Imi cer scuze pentru ce am facut. Va iubesc!”