SFATURI DE LA EL. CUM SA II FACI SEX ORAL GROZAV

In lumea barbatilor, chiar si o felatie proasta este la fel de apreciata. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te complaci in situatie. Mai mult, chiar, barbatii au oferit si cateva sfaturi pentru femeile care vor sa fie tot mai bune la… sexul oral:

Pasiunea

In primul rand nu trebuie sa lipseasca pasiunea din actul tau. Imagineaza-ti ca nu poti trai inca o secunda fara penisul sau si ca adori sa ii faci sex oral – trebuie sa ii poti arata cat de mult iti place sa il satisfaci in acest fel. Cu cat il stimulezi cu mai multa pofta, cu atat va ejacula mai rapid.

Cat mai mult
Chiar daca mai sus am spus ca pasiunea il aduce pe culmile placerii mai repede, asta nu inseamna ca trebuie sa te grabesti cand ii faci sex oral. Oricum nu exista barbat care sa fi zis “mi-a facut prea mult sex oral”, asa ca ii poti face asta oricand si oriunde, ca preludiu, postludiu sau actul sexual propriu-zis, dimineata, la pranz, seara, de mai multe ori pe zi – cu siguranta el nu se va plange si cu atat mai mult probabil ca iti va intoarce “favoarea”.

CITESTE SI: CELE MAI BUNE POZITII PENTRU SEX ANAL

Miscari noi
Oricat de mult i-ar placea, daca faci mereu aceleasi miscari s-ar putea plictisi la un moment dat. Schimba-ti pozitia, tehnica, modul in care tii sau te joci cu mainile, schimba chiar si ritmul. Daca ai obosit si ai nevoie de o pauza, nu il intreba daca “mai are mult”, ci mai degraba spune-i cat de atrasa te simti de el si continua stimularea cu mainile.

Ce faci cand ejaculeaza?
Mai exact, inghiti sau scuipi? Cei mai multi barbati prefera ca partenerele lor sa ejaculeze in gurile partenerelor, insa cele mai multe femei se feresc sa faca asta. Totusi, nu este un aspect necesar al actului sexual si nici nu este cel mai important, insa ei se simt cel mai bine cand fac asta – dar nu ar trebui sa te simti obligata, daca nu esti in largul tau.

CITESTE SI: 10 MINCIUNI PE CARE ORICE BARBAT LE SPUNE INAINTE DE SEX

Capul este cel mai sensibil
Glandul sau capul penisului, este cea mai sensibila parte, fiind plin de terminatii nervoase. Acorda-i atentie speciala, insa nu ramane numai acolo, ci pentru un sex oral desavarsit trebuie sa fii atenta la intregul corp al membrului, inclusiv testiculele si chiar perineul. Perineul este zona dintre scrot si anus, foarte sensibila, pe care i-o poti stimula cu degetele umezite in timpul felatiei.

Sursa www.unica.ro