Sfaturi de la Osho pentru zodii

In timp ce unii nativi sunt in stare sa faca orice pentru a ajunge unde isi doresc si nu le pasa de sentimentele celor din jur, altii sunt blanzi si le sar in ajutor celor ce se afla la nevoie. Afla care sunt sfaturile lui Osho pentru fiecare zodie pentru a reusi.

Berbec

Treci printr-o serie de experiente grele, care au scopul de a te intari si de a te umple de intelepciune. In viata, este inedicat sa iei lucrurile asa cum iti vin, pentru ca vei gasi o explicatie pentru orice. Sfatul tau de la Osho: „nu vreau sa il venerezi pe Buddha. Vreau sa devii Buddha.

CITESTE SI: Top 5 femei geloase in functie de zodie

Taur

In viata cauti, inainte de orice, dragoste. Trebuie, insa, sa intelegi ca iubirea pe care o doresti este chiar in inima ta. Daca incetezi sa mai ai asteptari de la ceilalti, vei reusi sa fii fericita. „Dragostea nu este posesiva. Dragostea inseamna libertatea celuilalt. Dragostea este un dar neconditionat, nu este o povara” sunt vorbele lui Osho pe care trebuie sa ti le amintesti mereu.

Gemeni

Esti mereu la extreme, de aceea viata te va purta dintr-o parte in alta, pana cand vei invata din aceste experiente neplacute si vei reusi sa atingi un echilibru. „Viata se repeta fara inteles. Daca nu devii tu intelept, se va repeta la nesfarsit, ca o roata” este lectia pe care Osho iti recomanda sa o inveti.

Rac

Faci tot ce trebuie pentru a ajunge acolo unde iti doresti, insa este foarte important sa ai rabdare si sa nu renunti la primul obstacol. Nu iti fie teama sa te indragostesti! Cata vreme esti cu inima deschisa, nu ai cum sa gresesti. Osho vrea sa iti amintesti mereu ca „atunci cand iubesti o persoana, toate temerile dispar. Iar cand iti este teama, toata dragostea dispare.”

Leu

Esti o fire practica, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ignori problemele inimii. In momentul in care iti vei indrepta atentia catre interiorul tau, vei gasi esenta vietii si vei fi fericita. „In linistea ta, cand nu sunt cuvinte, cand nu exista limbaj, cand nimeni nu este prezent, intri in contact cu existenta” este sfatul Osho pentru tine.

Fecioara

Ideile pe care le ai despre perfectiune nu fac decat sa iti provoace durere. Cu cat mai mult te vei incapatana sa te agati de aceste idealuri, cu atat mai greu iti va fi. „Te vei apropia tot mai mult de perfectiune, dar nu vei fi niciodata perfect. Perfectiunea nu este calea catre existenta. Dezvoltarea este” – sunt cuvintele pe care Osho nu vrea sa le uiti niciodata.

Balanta

Iti este foarte greu sa iei o decizie. Ai multe idei si nu prea reusesti sa ramai la una. Osho este de parere ca: „daca iti este greu sa iei o decizie, alege raul cel mai mic dintre cele doua”.

Scorpion

Este nevoie de multa rabdare, pentru a primi darurile vietii. Este important sa incetezi sa mai fii o regina de gheata si sa demonstrezi ca esti o fiinta umana. „Iubeste-te pe tine si vei putea sa ii iubesti si pe altii” spune Osho.

Sagetator

Vei da peste multe obstacole in viata, dar sunt doar incercari care te vor inalta. Fiecare piedica este, de fapt, un dar. „Adevarata spiritualitate este cea mai mare rebeliune. Este riscanta, este aventuroasa, este periculoasa” – sunt vorbele pe care Osho vrea sa le stii.

Capricorn

Esti mereu in cautarea adevarului, chiar daca toata lumea crede ca ambitiile sunt, de fapt, cele care te conduc in viata. Osho iti spune, insa, ca „adevarul nu este ceva din afara care asteapta sa fie descoperit, ci este ceva inauntru care trebuie sa fie inteles”.

Varsator

Esti o idealista si deseori cazi in butoiul cu melancolie. Nu uita sa te bucuri si de viata, pentru ca nu risti sa treci pe langa experiente minunate. „Cum gasesti fericirea? Renunta la ambitii. Ambitiile sunt bariera”, spune Osho.

CITESTE SI: Rautatea intruchipata sau painea lui Dumnezeu? Vezi cat de hain este fiecare nativ!

Pesti

Incearca sa intelegi ca nu ai niciun drept sa le impui celorlalti ce sa faca sau in ce sa creada. Fiecare are propria cale in viata, tu trebuie sa o gasesti pe a ta. „Daca nu esti capabil sa stai singur, relatiile tale sunt false. Sunt doar un truc sa eviti singuratatea, nimic altceva” este sfatul pe care ti-l da Osho.

 Sursa: unica