SFATURI DE SEX DIN INTREAGA LUME. VEZI CARE SUNT CELE MAI HAIOASE

Fiecare cultura are propriile credinte, obiceiuri si traditii, de aceea fiecare societate vede anumite lucruri intr-un fel fata de vecini. Nici sexul nu este acelasi de la tara la tara. Vezi ce sfaturi am adunat din intreaga lume:

China
Pentru a creea sentimentul de “acasa” oriunde v-ati duce in vacanta, trebuie sa luati cu voi macar un cearceaf in care va simtiti cel mai sexy – intr-o culoare inchisa, poate satinat, orice va face pe voi sa va simtiti ca intr-un hotel al dragostei si nu intr-unul oarecare.

Grecia
Grecii mizeaza mai mult pe increderea in sine afisata. Asa ca daca vrei sa cuceresti un barbat, acorda-i un pic de atentie, atata-l de la distanta, si apoi lasa-l pe el sa vina la tine. Miscarile tale trebuie sa fie sigure, gesturile indraznete. Lasa subtilitatile acasa si transmite-i direct ca ai vrea sa vina la tine sa se prezinte.

CITESTE SI: 4 MITURI DESPRE ORGANUL GENITAL MASCULIN

Australia
Imagineaza-ti o fantezii erotice, dar cu iubitul tau, nu cu un necunoscut. Iar data viitoare cand va gasiti in pat adu-ti aminte de fantezia ta si pune-o in aplicare. Cu siguranta partida voastra de sex va fi mai incinsa ca de obicei.

Africa de Sud
Chiar daca aveti o relatie de multi ani, trebuie sa stii cum sa pastrezi pasiunea intre voi. Sedu-l des si incepe devreme – trimite-i SMS-uri dragute cand este la serviciu, o poza sexy pe adresa de e-mail seara, dupa ce stii ca a plecat de la birou si, daca nu va vedeti in seara aceea, suna-l sa-i soptesti noapte buna.

America Latina
Inainte de sex trebuie sa faceti o mica… “incalzire”, insa cei din America Latina te sfatuiesc sa ii faci masaj iubitului cu cuburi de gheata. Senzatiile sunt unice si cu siguranta il vei infierbanta rapid.

Portugalia
Nu doar simtul tactil este important cand faceti sex, ci toate. Camera ar trebui sa fie aranjata, cearceafurile frumos mirositoare, la fel si corpurile voastre. Astfel, cand stii ca vine in vizita, fa curat in dormitor si parfumeaza asternuturile cu aroma ta preferata. in plus, puteti face un dus impreuna, si va puteti masa reciproc cu un gel de dus cu miros special, care va trezeste toate simturile.

CITESTE SI: EXPERIENTE NOI! DE CE AI NEVOIE CAND FACI BONDAGE SEX?

Germania
Daca vrei sa incerci vorbitul pervers cu iubitul, insa nu stii cum sa incepi, ai putea exersa cu ajutorul unui strain. Pe Internet gasesti numeroase chaturi ce iti pot fi instrumente, iar mai departe trebuie sa lasi imaginatia sa curga liber. in plus, exista 0 sanse sa cunosti vreodata persoana in cauza, mai ales ca pe Internet puteti adopta orice nume.

Italia
Chiar daca locuiti in acelasi oras, din cand in cand ar trebui sa aveti si intalniri virtuale – ai nevoie de o legatura la Internet si o camera web. Restul e distractie.

Brazilia
Inainte sa ii faci sex oral, ia o lingurita de miere, insa nu inghiti, ci dizolv-o cu o gura de ceai caldut. Apoi fa-i sex oral.

Sursa www.unica.ro