Sfaturi practice pentru sexul in vacanta

Desi sunt perioadele cele mai frumoase si mai asteptate din intregul an, vacantele sunt periculoase pentru multa lume si trebuie sa te asiguri ca nu te intorci acasa cu mai multe suveniruri decat te asteptai.De aceea, trebuie sa fii extrem de precauta si, in ciuda distractiei, sa nu neglijezi protectia!

 

Iata cateva sfaturi de care ar trebui sa tii cont:

Nu te baza pe metoda calendarului, a mucusului sau a retragerii. Metodele simptotermice sunt nesigure in general, dar mai ales in vacanta. Diferentele de fus orar si zborurile lungi cu avionul dau peste cap ciclul menstrual si e greu de socotit care sunt zilele fertile. Caldura, statul la soare, un puseu de candida indus de agitatia dinaintea plecarii, toate acestea pot afecta secretiile  vaginale. Foloseste in schimb, prezervativ si lubrifiant: te protejeaza impotriva sarcinii, HIV si BTS.

 
CITESTE SI:TOP 5 ZODII OBSEDATE DUPA SEX
 
Daca mergi intr-un loc aflat in alt fus orar, cand iei pilula? Tine ceasul pe ora de acasa in timpul zborului cu avionul si inghite pilula ca deobicei. Cand ajungi la destinatie, ia una dimineata sau seara, cum iti convine, chiar daca e mai devreme. Apoi continua cu una pe zi pana te sui in avionul spre casa. Aici, mentine ceasul pe ora de vacanta si continua sa iei pilula. Cand ajungi acasa, repeta procedeul: ia o pilula dimineata sau seara, apoi revino la vechile obiceiuri.
 Daca folosesti diafragma, ia doua cu tine si tine-le in bagaje separate (in caz ca se rataceste o valiza). Zborul cu avionul, inotul in apa sarata, chiar si scufundarile nu afecteaza diafragma. Numai ca trebuie sa stea acolo timp de sase ore dupa contactul sexual, asa ca vezi ce faci cu diferentele de fus orar.
 
CITESTE SI:REPLICI pe care FEMEILE nu vor sa le auda in MOMENTELE INTIME
  Practica sexul sigur in toate intelesurile. Ceea ce in tara ta e un simplu flirt poate fi interpretat in alta parte ca o invitatie deschisa la sex. Si nu-ti inchipui ca orice tip pe care-l inviti la tine sa bea o cafea se va purta ca un domn, indiferent de tara in care te afli!

 Sursa: csid.ro