Sfaturi stiintifice legate de sex

Cercetatori olandezi au descoperit ca a purta sosete in timp ce faci sex s-ar putea sa-ti creasca sansele de a avea un orgasm. Asta, deoarece frigul actioneaza ca un inhibitor pentru ambele sexe. Sosetele sunt doar unul dintre cele 15 secrete ciudate descoperite de cercetatori care ar putea imbunatati performantele sexuale. Iata si celelalte 14:  

1.Conform studiilor, femeile gasesc barbatii care zambesc mai putin atragatori decat barbatii mai sobri, in timp ce femeile care zambesc sunt considerate mai atragatoare de catre barbatii.

CITESTE SI:TOTUL DESPRE SEX: 4 TABUURI SEXUALE si ADEVARUL din spatele lor  

 2. Expunerea la soare iti poate creste nivelul de testosteron, arata studiile, fapt care iti va creste si libidoul.

3. Foloseste-ti nasul pe post de jucarie sexuala! Incepe prin a scrie alfabetul in jurul clitorisului partenerei.

4. Transpira! S-a dovedit ca o substanta din componenta transpiratiei poate creste nivelul excitatiei partenerei tale.

5. Un studiu apartinand Erciyes University sustine ca barbatii care au putina burtica  rezista in pat, cu cel putin 5 minute mai mult decat barbatii mai slabi.

6. Vrei sa o ceri in casatorie? Nu cheltui multi bani! Cercetatorii au dovedit ca durata casatoriei e direct proportionala cu suma de bani pe care ati cheltuit-o pentru inel si ceremonie.

CITESTE SI:8 LOCURI KINKY in care trebuie sa faci SEX

7. Nu te barbieri! Femeile catalogheaza barbatii cu barba ca fiind mai atragatori decat cei barbieriti.

8. Vopseste-te bruneta! Un studiu realizat in 2011 arata ca femeile brunete au fost catalogate ca fiind mai atragatoare, mai inteligente si mai abordabile decat femeile cu parul blond sau roscat.  

9. Recurenta cu care cuplurile se saruta este corelata cu satisfactia cu care partenerii sunt multumiti de relatia pe care o au.  

10. Alege-ti apa de colonie cu grija! S-a dovedit ca femeile au o reactie de respingere in momentul in care identifica un miros care seamana cu cel al unei rude. Este modalitatea inconstientului de a evita un incest.

11. Cei mai multi barbati gasesc femeile care poarta culoarea rosu, ca fiind mai atractive.  

12. Cea mai simpla metoda de a cuceri pe cineva este de a face exercitii impreuna. Exercitiile fizice cresc simptomele care sunt similare cu cele ale atractiei romantice, precum maini transpirate si cresterea pulsului.

13. Conform studiilor Universitatii din Munster, cea mai simpla metoda de a scapa de o migrena este de a face sex.  

14. Combinatia de mirosuri dintre dovleac si lavanda s-a dovedit ca ar creste presiunea arteriala la nivelul penisului. 

Sursa: adevarul