SFATURI UTILE pentru INCEPATOARE: Ce trebuie sa stii pentru o partida reusita de SEX INTRE SANI

Exista multe tipuri de sex iar daca ai sani generosi atunci trebui sa stii ca iubitul tau ar fi incantat daca i-ai spune ca e momentul pentru o partida de sex intre sani.

Pentru asta e nevoie de cateva sfaturi utile:

1. Preludiul este important

Este nevoie ca iubitul tau sa se joace putin cu sanii tai, sa-i sarute senzual si sa-i mangaie putin inainte de a trece la actiune.

2. Lubrifiant

Daca vrei ca totul sa decurga ca la carte e nevoie sa-i masezi penisul cu putin lubrifiant pentru a aluneca mult mai usor printre sanii tai. Poti incerca niste lubrifiant aromat.

Citeste si: MARIMEA SOLDURILOR UNEI FEMEI II POATE DETERMINA COMPORTAMENTUL SEXUAL

3. Pozitia incepatoarelor

Pozitia cea mai usoara este cea in care tu stai pe spate, eventual cu o perna sub tine iar iubitul vine deasupra ta si te penetreaza intre sani. Iti poti tine sanii apropiati cu mainile pentru a pune putina presiune.

4. Invata sa te folosesti de maini

Daca ai sani mai mici mainile sunt foarte importante. Trebuie sa stii cum sa-ti apesi sanii pentru a oferi mai multa placere. Insa cu putin antrenament vei invata si acest lucru.

Citeste si: TRUCURI PENTRU CEL MAI SEXY PRELUDIU

5. Ejaculare

Daca nu vrei ca partenerul tau sa ejaculeze pe tine e cazul sa-i spui acest lucru inainte de a incepe partida de sex. Il poti ajuta sa atinga orgasmul prin stimulare manuala la final.