Shakira a postat un mesaj după Real – Barcelona: „Pique nu mă lasă să spun asta!”

Shaqira a postat pe rețelele de socializare un mesaj după ce FC Barcelona a făcut instrucție cu Real Madrid în ultimul episod din El Clasico care s-a disputat duminică seara pe ”Santiago Bernabeu” și s-a încheiat cu 4-0 în favoarea catalanilor, scorul fiind stabilit încă din minutul 53 al partidei.

FC Barcelona a făcut un joc perfect, iar fundașul Gerard Pique a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. La sfârșitul meciului, Shakira, iubita lui, l-a felicitat pentru prestația de pe „Santiago Bernabeu”.

„Gerard nu mă lasă să spun lucrurile acestea în public, dar el, cu eroismul lui, poate juca așa, trecând peste orice accidentare și durere. Și să dea mereu totul. Nu o spun pentru că este soțul meu, dar este cel mai bun fundaș central din lume. Am spus-o!” a scris Shakira pe pagina sa oficială de Facebook.

FC Barcelona a ajuns la 54 de puncte în 28 de partide și este pe locul 3 în clasamentul din La Liga, cu un meci mai puțin față de Atletico Madrid (54 de puncte, locul 4) și FC Sevilla (57 de puncte, locul 2). Real Madrid este în continuare lider cu 66 de puncte.

Sursa foto: Instagram