Shakira a scos un nou cantec pentru Campionatul Mondial din Brazilia. Asculta-l aici. VIDEO

Shakira a inregistrat cel de-al doilea cantec oficial pentru Campionatul  Mondial de Fotbal, dupa succesul pe care l-a avut in urma cu patru ani cu piesa “Waka-waka”.

Frumoasa cantareata columbiana, in varsta de 37 de ani, a iesit, recent, din studio unde a inregistrat “La la la”, o versiune refacuta a noului ei cantec “Dare”, pentru Cupa Mondiala din Brazilia ce se va desfasura in aceasta vara, scrie Daily Star.

Sotia fotbalistului spaniol Gerard Pique nu este la prima colaborare cu FIFA. “La la la” vine dupa patru ani de la “Waka-waka”, melodie de un succes rasunator, care a devenit imnul Cupei Mondiale din Africa de Sud in 2010.

Citeste si: SHAKIRA, CEA MAI POPULARA VEDETA PE FACEBOOK

“Este o piesa optimista, braziliana. Versurile sunt personale si am inregistrat de fapt o versiune pentru Cupa Mondiala”, le-a spus Shakira celor de la Daily Star.  Chiar si fiul canteretei, Milan, apare pe piesa. “Ma aflam in studio si Milan m-a vizitat dupa-amiaza. L-am tinut in poala, iar el a ascultat, iar la sfarsitul inregistrarii a spus ,,myah,,”, a povestit cantareata.

Dupa o pauza de cinci ani, Shakira s-a reintors pe scena muzicii cu un nou album. Ea a spus ca a convins-o foarte usor pe Rihanna sa i se alature pentru single-ul “Can’t Remember To Forget You”.

Sursa foto si video: zimbio.com, youtube.com