SHARON STONE a ajuns de urgenta la spital

Indragita actrita SHARON STONE a ajuns de urgenta la spitalul din Sao Paolo, unde a fost internata timp de doua zile. Actrita si producatoarea, in varsta de 56 de ani, a fost consultata de un medic specialist in maladii infectioase.

SHARON STONE a intrat duminica dupa-amiaza in spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde a fost consultata de un medic specializat in maladii infectioase si a parasit cladirea in cursul zilei de marti, scrie site-ul de informatii G1 al cotidianului O’Globo.

G1 citeaza drept surse anonime mai multi angajati ai acelui spital prestigios, al carui serviciu de presa nu a raspuns la solicitarile formulate de AFP si de mai multe publicatii braziliene care doreau sa afle mai multe informatii despre starea de sanatate a actritei.

SHARON STONE a venit in Brazilia pentru Balul Fundatiei de cercetari impotriva SIDA (amfAR), care a avut loc vineri la Sao Paulo.

A murit o indragita actrita care a jucat in cel mai popular film din toate timpurile

Presa internationala mai scrie ca SHARON STONE a petrecut weekendul intr-o resedinta de lux din Frazenda Boa Vista, la 100 de kilometri de Sao Paulo, dupa acel eveniment de caritate, la invitatia fundatiei.

SHARON STONE este actrita si producatoare de film. Ea s-a remarcat in filmul “Total Recall” (1990), in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, si a devenit celebra pe plan international dupa rolul din “Instinct primar”, in 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune-drama, in 2004, datorita rolului sau de invitat special in serialul “The Practice”, dar si un Glob de Aur, in 1995, pentru rolul din “Casino”, care i-a adus si o nominalizare la Oscar.